FEIP Gyerekek Kamera, 2 Hüvelykes IPS kijelző, Könnyű, Videó Kamera, Játékok, 600Mah Akkumulátor Időzítés Funkció a Gyermekek Hálaadás(Kék)

FEIP Gyerekek Kamera, 2 Hüvelykes IPS kijelző, Könnyű, Videó Kamera, Játékok, 600Mah Akkumulátor Időzítés Funkció a Gyermekek Hálaadás(Kék)

Rendeléséhez elérhető
HUF 7119.00
Készleten:

Beépített 600m Ah akkumulátor lehet, hogy a fényképet vagy a videót idő 2 óraCsatlakozás egy számítógéphez USB-kábel át a fotók/videók vagy a felelős a gyermekek kamerák.A kamera jó társ, a gyermek mindennapi életben, vagy nyaralás kirándulás.A gyermekek kamera több nyelvet is támogat.Ez a legjobb Hálaadás/Karácsonyi/születésnapi ajándék a gyermekek számára.A gyermekek kamerák készülnek környezetbarát anyagok, amelyek a tartós, biztonságos kis fény a gyerekek, könnyen hordozható.Felfegyverez-val egy tartós, kantár.A gyerekek lógni a miniatűr kamera körül a nyakát anélkül, hogy aggódnia kellene a kamera alá, vagy elveszíteni.A gyermekek kamera számos olyan funkcióval rendelkezik, beleértve 12 MP fénykép, videó felvétel, lejátszás, késleltetett kép, sorozatfelvétel, stb.A gyerekek választhatnak a különböző jelenetek pedig képkeret képek készítése előtt.Szolgáltatás : 1. A gyermekek kamerák készülnek környezetbarát anyagok, amelyek a tartós, biztonságos kis fény a gyerekek, könnyen hordozható. Felfegyverez-val egy tartós, kantár.A gyerekek lógni a miniatűr kamera körül a nyakát anélkül, hogy aggódnia kellene a kamera alá, vagy elveszíteni. A gyermekek kamera számos olyan funkcióval rendelkezik, beleértve 12 MP fénykép, videó felvétel, lejátszás, késleltetett kép, sorozatfelvétel, stb.A gyerekek választhatnak a különböző jelenetek pedig képkeret képek készítése előtt. Beépített 600m Ah akkumulátor lehet, hogy a fényképet vagy a videót idő 2 óra.Csatlakozás egy számítógéphez USB-kábel át a fotók/videók vagy a felelős a gyermekek kamerák. A kamera jó társ, a gyermek mindennapi életben, vagy nyaralás kirándulás.A gyermekek kamera több nyelvet is támogat.Ez a legjobb Hálaadás/Karácsonyi/születésnapi ajándék a gyermekek számára.Specifikáció : Elem Típus : Digitális Camera Material : ABSColor : Mint Látható Képek Súly : Kb. 143g/5oz Model : T2 Screen : 2 hüvelykes IPS screen Photo felbontás : 4000 X3000 Tulajdonságok : fotó, szűrő, videó, sorozatfelvétel, timing Storage : akár 32 gb-os memóriakártyát (nem mellékelt) Akkumulátor típus : 600m Ah lítium battery Charging idő : 1.

További részletek

Item Type:
Digital Camera
Material:
ABS
Color:
As Pictures Shown
Weight:
Approx. 143g/5oz
Model:
T2
Screen:
2 inch IPS screen
Photo resolution:
4000X3000 
Features:
photo, filter, video, continuous shooting, timing
Storage:
up to 32GB storage card (not included)
Battery type:
600mAh lithium battery
Charging time:
1.5-2 hours
Use time:
about 2 hours
Package List:
1 xCamera 1 x Lanyard:
1 x Data Cable:
1 x Manual:
Note:
The product should be inserted after the storage card can be used :

Hasonló termékek a kategóriában