Jumwrit Nagy Íj Haj Hajcsat Klip Nagy Bársony Hajat Íj egyszínű Bowknot Hosszú Szalag Divat Haj Klip a Nők, Lányok (Fekete)

Jumwrit Nagy Íj Haj Hajcsat Klip Nagy Bársony Hajat Íj egyszínű Bowknot Hosszú Szalag Divat Haj Klip a Nők, Lányok (Fekete)

Rendeléséhez elérhető
HUF 3.00
Készleten:

Divat nagy íj haj klip készült kiváló minőségű szövet, alufelni, csúszásmentes, rugalmas, tartósMérete körülbelül 25.Vintage, aranyos design hajcsat egy kicsit más stílus, össze tudja hasonlítani a különböző ruhák, akkor tartani lehet, valamint elegáns, mindennapi.Klasszikus csatot alkalmas alkalommal is, mint a buli, születésnap, iskolai, munkahelyi, szertartás, vacsora, fesztivál, évforduló, társkereső, night club, valamint a mindennapi életben, stb.Kérjük, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk, ha bármilyen kérdése van a klip, azt válaszolnám, hogy az üzenetet 24 órán belül. ★ARRÓL, hogy EZ a TÉTEL★ Egyszerű, de a divat! ♬ Próbáld ki! ♬ ♬ Egy nagyon szokatlan haj íj is hozzá, kiemeli, hogy minden megjelenés, elegáns, vagy alkalmi. ♬♬A tökéletes ajándék nőknek, illetve lányok♬ ♬Alkalmas bármilyen állapotban♬ ★★ KÖZLEMÉNY Miatt kézi mérés, a méret is kissé más.Mivel a fotó, ekkor a kép nem tudja garantálni, hogy a szín jelenik meg az oldalon, az pontosan ugyanaz, mint az igazi szín a termék.Megpróbálom elmagyarázni. ★Visszatérési Politika★ 1. Termékek minőségi problémák vegye fel velünk a visszatérítési vagy csere után 3 napon belül megkapta a elemet. Minden olyan termék, amely már régen nem jogosult a visszatérés vagy csere. Összes visszaküldött elem kell, hogy legyen a márka új állapotban, nem használt, de eredeti címkéket. ★Karbantartás★ 1. Kérem, ne hagyja, hogy a kiegészítők kap, maró folyadékot, például vizet lye2. Kérjük, távolítsa el a tartozékok gyakorlása előtt. Kérjük, győződjön meg róla, hogy távolítsa el a tartozékok lefekvés előtt este, kérem, tegye a tartozékok lezárt csomagolásban. ★Lépjen velünk kapcsolatba★ Ha bármilyen kérdése van, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk.Visszahívjuk amint lehetséges. ★Köszönöm★♬Ossza meg a tökéletes karácsonyi ajándék, a barátaim, a családom is ~ Bár jó napot!.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában