Unlorspy 1 Állítsa NPT 3/8 Quick Connect Szerelvények, Rozsdamentes Acél Férfi, mind a Női Mosó Adapter Szett,5000-6000PSI (Külső Menet)

Unlorspy 1 Állítsa NPT 3/8 Quick Connect Szerelvények, Rozsdamentes Acél Férfi, mind a Női Mosó Adapter Szett,5000-6000PSI (Külső Menet)

Rendeléséhez elérhető
HUF 1079.10
Készleten:

【Mi Lesz】 : 1db 3/8" quick connect dugó 3/8"férfi NPT menet, 1db 3/8" quick connect socket 3/8"férfi NPT menettelA csatlakozó méret 3/8" , csatlakoztassa a legtöbb csatlakozók, amelyek megfelelnek az NPT standard, kérjük, válassza ki a terméket, hogy önnek a vásárlás előtt. 【Egyedi Design】 : A labda zár design rozsdamentes acél gyors csatlakozó készlet lehet, hogy a kapcsolat több, szűk, feszes, nem könnyű lazítsa meg, majd lehet elérni egy gyors szoros kapcsolat. 【Magas Minőségű Anyagok】 : A Mosó Adapter Készlet, magas minőségű rozsdamentes acél, ahol erős a pecsétet, hogy nem könnyű szivárgás; nem könnyen elhalványul, erős, tartós, valamint a hosszú élettartamot.Magas nyomás ellenállás, a munka ellenáll a nyomásnak akár 5000-6000 PSI. 【Széles körű felhasználásra】 : Ezek 3/8 Hüvelyk Gyors Csatlakozás széles körben lehet használni a tömlők, a hétköznapi szórópisztoly, gömbcsapok víz szivattyúk, stb. 【Gondtalan Értékesítés Utáni】 : Ha bármilyen kérdése van a termékeink, kérjük szabadon lépjen kapcsolatba velünk.Mi biztosan ad kielégítő megoldást.Kellemes vásárlást!.Termékleírás : Szín : Fehér Cink/Ezüst Anyag : Rozsdamentes Acél Megfelelő kapcsolat méret : Kompatibilis a legtöbb NPT szabványos csatlakozó Csomag tartalma : 1db 3/8" gyors csatlakozás csatlakozó 3/8" férfi NPT menet, 1db 3/8"gyors csatlakozás csatlakozó 3/8"férfi NPT menettel.A termék Jellemzői : (1) A Labdát zár design, a kapcsolat cég szorosan. (2) Nagy a nyomás, ellenállás, ellenáll a nyomásnak akár 5000-6000 PSI. Minden termékünk mért kézzel, lehet, hogy 1-2mm hiba, kérlek, értsd meg. A különböző monitorok, lehet, hogy a kis különbségek a termék színe, kérlek, értsd meg. 100% - ban Garantált Szolgáltatás : bízunk termékeink hogy elégedett lesz, ha megkapja őket.Kézhezvételétől számított 30 napon belül a termék, ha valami probléma van, akkor azt a lehetőséget, hogy lépjen kapcsolatba a hozamok, valamint visszatérítési.Köszönjük, hogy a választás pedig szeretném, ha boldog életet!.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában