Eioflia Szem Árnyék Stick Szemhéjpúder Stick Csillogó Gradiens Szemhéjpúder Stick Dupla Színű Szemhéjpúder Bottal, 2 az 1-ben

Eioflia Szem Árnyék Stick Szemhéjpúder Stick Csillogó Gradiens Szemhéjpúder Stick Dupla Színű Szemhéjpúder Bottal, 2 az 1-ben

Rendeléséhez elérhető
HUF 602.10
Készleten:

Rendelkezik a csodálatos fedőképesség : szemhéjpúder, csak meg kell ujjunkkal lapozzunk a szem árnyék botot, ez a szem árnyék stick különböző árnyalatai közül lehet választani, csak egy érintésAlkalmas különböző alkalmakkor : Kettős színű szemhéjpúder bot alkalmas a kikapcsolódásra, a szalon, a buli, esküvő, stb.Használata egyszerű : tartós szemhéjpúder egy kétszínű botot, könnyen elérni hibátlan, természetes smink.Könnyen szín : Szemhéjpúder bottal könnyen felvázolja a gyönyörű árnyék a szem körül, ajándék tiszta, erős smink hatása, hogy lenyűgözte, bájos.Tartós, vízálló : Smink, szem árnyék, hogy vízálló, meg lehet fenntartani, gyönyörű smink, legfeljebb 8 órán rajta az idő, anélkül, hogy a ráncok, vagy gyengült.Leírás : Szemhéjpúder stick teremt, bámulatosan szexi, nőies smink könnyedén.Alkalmas minden alkalommal, függetlenül attól, hogy természetes napi smink, vagy a grand esti smink, ezek a botok a szem árnyék könnyen megvalósítható.A szem smink paletta használható ajkak, arc, láb, majd a test.Jellemzők : Szemhéjpúder stick-Szín : Ahogy az ábrán látható. -Anyag : Növényi kivonat. -Méret : 12x2x2 cm/4.4 -Specifikáció : 2.Hogyan kell használni : 1. Használja a fő szín alkalmazni mentén a gyökere a szempillák, s abban a sarokban, a szem hátulról előre. Alkalmazása után 2-3 alkalommal, hogy a szeme sarkában, használja az ujjait finoman keverék a szemhéjpúder, de természetesen értelmezni a gradiens szemhéjpúder.Csomag, Beleértve 1 * Szemhéjpúder botot.

További részletek

2.5g.:
How to use:
1. Use the main color to apply along the root of the eyelashes, and apply from the corner of the eye from back to front.:
2. After applying 2-3 times to the corner of the eye, use your fingers to lightly blend the eyeshadow, and naturally interpret the gradient eyeshadow.:

Hasonló termékek a kategóriában