Leggings Depot Női ActiveFlex Slim-fit Futó Nadrág Zsebében (Teljes Hosszúságú, Felhőszakadás Nyakkendő Festék, Közepes)

Leggings Depot Női ActiveFlex Slim-fit Futó Nadrág Zsebében (Teljes Hosszúságú, Felhőszakadás Nyakkendő Festék, Közepes)

Rendeléséhez elérhető
HUF 1439.10
Készleten:

84% Poliészter, 16% SpandexRugalmas bezárása.Prémium Minőségű Anyag : A Active Flex Slim-Fit Futó Nadrág készült prémium minőségű anyag.Ez ad egy sima, puha, kényelmes érzem magam ellen a bőr.Kényelmes, rugalmas kialakítás korlátlan mozgás edzés közben, vagy a mindennapi tevékenységek.A magas Derék : Ezek az aktív futó melegítő nők számára kínál biztonságos, hízelgő illeszkedik.Úgy tervezték, hogy tartsa a nadrág a helyén, anélkül, kopás vagy irritáló a hátához.A szálloda egy gyorsan száradó anyag, amely segít marad hűvös, száraz során intenzív testmozgás.Több Funkcionális Zsebek : Tartalmaz egy rejtett belső hátsó zseb a biztonságos tárolás a kis értéktárgyak, mint a kártya, illetve készpénz oldalsó zsebek praktikus tároló a kisebb tételek, mint a gombok, vagy a telefonok.Kúpos Lábát Design : Kínál elegáns, modern megjelenés.Ez is biztosítja, a hosszú távú teljesítmény - megerősített varrások a fokozott tartósság, hosszú távú viselet - még a gyakori használat.Stílusos & Sokoldalú : Ezek a női sport futó nadrág célja aktív, alkalmi viselet.Lehet öltözött fel vagy le a különböző alkalmakkor.Alkalmas mind beltéri, mind kültéri tevékenységgel, kényelem, stílus, bárhová is mész.Tökéletes a tornaterem, a jóga, a Pilates, a futás, a gyors kocogni, vagy csak otthon pihen. - PREMIUM SOFT & SIMA SZÖVET (84% Polyester 16% Spandex). - KICSI, HOGY 3 X PLUS SIZE. - 2 OLDALÁN POCKETS. - REJTETT DERÉK ZSEBÉBEN. - SLIM FIT KOCOGÓK. - EGÉSZ NAPOS KÉNYELMET. - RUGALMAS BEZÁRÁSA. - NÉGY-ÚT SZAKASZON. - BIZTONSÁGI VARRÁS. - GÉPBEN MOSHATÓ.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában