Miokycl 1db Digitális TDS Összes Oldott Szilárd anyag Méter Toll vízminőség Tisztasága Temp PPM Vizsgálat

Miokycl 1db Digitális TDS Összes Oldott Szilárd anyag Méter Toll vízminőség Tisztasága Temp PPM Vizsgálat

Rendeléséhez elérhető
HUF 6669.00
Készleten:

PPM TDS Teszter : Vizsgálat a szennyeződéseket vízben, például egyes elemei oldható sók, ionos szerves vegyület, a nehézfém-ion, stb, mely sok kényelem, a családok, hogy egy több tiszta vizet tartalmaz egy hold funkció, ami megmenti a mérések a kényelmes olvasás soránMit Kap 1 TDS Teszter.Víz Minőségbiztosítási Teszt a szennyeződéseket vízben, például egyes elemei oldható sók, ionos szerves vegyület, a nehézfém-ion, stb, mely sok kényelem, a családok, hogy egy tiszta víz.NAGY PONTOSSÁG : A mérés a mérő 0 9990ppm a pontosság 2 .A hőmérséklet tartomány 0 99. Automatikus kikapcsolás funkció Automatikus kikapcsolás funkció lehetővé teszi, hogy kikapcsolás 5 perc után, anélkül, hogy bármilyen művelet annak érdekében, hogy energiát takarítson meg.Támogatja a hold funkció, hogy lehet menteni mérési eredmények könnyű olvasmány rögzíti.PPM TDS Teszter : Vizsgálat a szennyeződéseket vízben, például egyes elemei oldható sók, ionos szerves vegyület, a nehézfém-ion, stb, mely sok kényelem, a családok, hogy egy több tiszta vizet tartalmaz egy hold funkció, ami megmenti a mérések a kényelmes olvasás során.Mit Kap 1 TDS Teszter.Víz Minőségbiztosítási Teszt a szennyeződéseket vízben, például egyes elemei oldható sók, ionos szerves vegyület, a nehézfém-ion, stb, mely sok kényelem, a családok, hogy egy tiszta víz.NAGY PONTOSSÁG : A mérés a mérő 0 9990ppm a pontosság 2 .A hőmérséklet tartomány 0 99. Automatikus kikapcsolás funkció Automatikus kikapcsolás funkció lehetővé teszi, hogy kikapcsolás 5 perc után, anélkül, hogy bármilyen művelet annak érdekében, hogy energiát takarítson meg.Támogatja a hold funkció, hogy lehet menteni mérési eredmények könnyű olvasmány rögzíti. TDS mérő mérési elv az, hogy az intézkedés az elektromos vezetőképesség, a víz, valamint közvetett módon tükrözi a TDS érték2. Teszt a szennyeződéseket vízben, például egyes elemei oldható sók, ionos szerves vegyület, a nehézfém-ion, stb, mely sok kényelem, a családok, hogy egy tiszta water3. Támogatja a hold funkció, hogy lehet menteni mérési eredményeket a könnyebb olvasás record4. Automatikus kikapcsolás funkció lehetővé teszi, hogy kikapcsolás 5 perc után, anélkül, hogy bármilyen művelet annak érdekében, hogy mentse power5.

További részletek

Description:
A TDS meter is a cost-effective andconvenient digital tool to instantly check your overall water quality, offeringmuch convenience for you and your families to get a more clean water.:
Features:
TDS meter measuring principle is to measurethe electrical conductivity of water and indirectly reflects the TDS value.:
Test the impurities in water such as someelements of soluble salts, ionic organic compound, heavy metal ion, etc,offering much convenience for you and your families to get a more clean water.:
It supports hold function that can savemeasurement results for easy reading and record.:
Automatic power-off function allows it topower off after 5 minutes without any operation in order to save power.:
The TDS meter can be widely used foraquarium, beverages, quality control, fish hatcheries, food processing,laboratory, schools, colleges, swimming pools, etc.:
How to Use:
1. Take down the protective cap and pressthe ON/OFF button for turning on.:
2. Put it into the ready to test solution, andthe solution height should not exceed 4cm (from the probe end to start):
3. Stirring the measuring probe in thesolution to be tested gently for stable data reading.:
4. After use, please wipe and :

Hasonló termékek a kategóriában