ZUKEEMTS Wc Kefe, Wc Kefe, Nem zsákutca Wc Kefe, Wc Hosszú Nyelű Tisztító Kefe, Lágy sörtéjű Wc Kefe Bázis (Színe : Fehér)

ZUKEEMTS Wc Kefe, Wc Kefe, Nem zsákutca Wc Kefe, Wc Hosszú Nyelű Tisztító Kefe, Lágy sörtéjű Wc Kefe Bázis (Színe : Fehér)

Rendeléséhez elérhető
HUF 2.00
Készleten:

✦A hosszú kezelni wc kefe is megakadályozza a kezét attól, hogy piszkos a tisztítás során ●A bázis szellőztetett meg szellőztethető anélkül, hogy szivárog a víz, valamint nem sajátos illata. ●L-alakú kefét design,Lehet mély, tiszta bármely sarkában a wc-n. ●TPR egy rugalmas anyag, ami más, mint egy kemény kefével tökéletes tisztító ereje, könnyen mosható. ●Tér kezelni,Ergonómia, több munkaerő-megtakarítás takarítás. ✦A hosszú kezelni wc kefe is megakadályozza a kezét attól, hogy piszkos a tisztítás során. ●A bázis szellőztetett meg szellőztethető anélkül, hogy szivárog a víz, valamint nem sajátos illata. ●L-alakú kefét design,Lehet mély, tiszta bármely sarkában a wc-n. ●TPR egy rugalmas anyag, ami más, mint egy kemény kefével tökéletes tisztító ereje, könnyen mosható. ●Tér kezelni,Ergonómia, több munkaerő-megtakarítás takarítás.Materia : ABS+TDRcolor : Kék , Rózsaszín , Fehér , Sötét Bluesize : mint picture Quantity : 1pc Note : A méret kézzel mért, vannak hibák.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában