Elektromos Fogkefe Pár Szett 8 Fogkefe Fej, A Két Csomag Felnőtt Újratölthető 2 perces Intelligens Időzítés Fogkefe (Szín : Egy szett)

Elektromos Fogkefe Pár Szett 8 Fogkefe Fej, A Két Csomag Felnőtt Újratölthető 2 perces Intelligens Időzítés Fogkefe (Szín : Egy szett)

Rendeléséhez elérhető
HUF 1.00
Készleten:

Védi a fogak, íny : A szónikus fogkefe van egy nyomásérzékelőAmikor fogat nehéz, a nyomás érzékelő finoman pulzus, hogy emlékeztesselek.Kíméletes, biztonságos : míg kézi fogkefék, gyengéd, de hatékony, fogfehérítés a fogak csak 1 hét.Szuper battery life vízálló : szuper gyors töltés amellett, IPX7 vízálló használható fürdőkád, illetve zuhanyzó.Ne aggódj belépő víz a töltés port, hogy az akkumulátor üzemideje.Okos rezgés értesítés időzítő : a Beépített smart control időzítő, 30 másodperces intervallum, hogy emlékeztessem önöket, hogy lépjen a következő negyed, a szájüreg, erősen ajánlott a szakmai fogorvosok, mint a helyes utat, hogy mosson fogat.Erős sonic tisztítás : Az új, frissített elektromos fogkefe segítségével, a legújabb sonic technológia, behatol a folyékony között, a fogak, az íny, a kiváló tisztító, eltávolítja a lepedéket, fehéríti a fogak jobb, fokozza az orális egészségügyi két hét múlva, mint a kézi fogkefék. Frissítés Du Pont kefe fej, porvédő : a kefe, csiszolt hatékonyan távolítja el a fogat, a foltok a fogak között. USB töltés lyuk : ultrahangos tömítés, beépített vízálló technológia, ne aggódj, nem károsítja a gép. Kapcsoló gomb : egy kulcsos kapcsoló gomb megnyomásával válthat módot, majd nyomja meg hosszan a gombot 3 másodpercig, hogy leállt. 2 perc az intelligens időzítés : automatikus hátrameneti emlékeztető, automatikus kikapcsolás abban az időben. IPX7 all-round vízálló : az integrált design, a test közvetlenül lehet mosni vízzel.Leírás : Akusztikus rezgés fogfehérítés fogkefe, 3400 idő / min állítható vibráció.Műszaki adatok : Névleges teljesítmény : 1 WRated feszültség : 5 VCharging idő : több mint 8 hours Endurance élet : 7-15 nap.Használja naponta kétszer 2 perc minden time Size : 2.5*21 cm Kefe fej : 1.2*2,5 cm-es Csomag Tartalmazza : 1* Elektromos toothbrush4* Ecset head1* adatkábel /2* Elektromos toothbrush4* Ecset head1* az Adatok kábel (opcionális) Megjegyzések : 1. Kérem, engedje meg, 0-1 hüvelyk hiba miatt kézi mérés.Köszönöm a megértést. Monitorok nem kalibrált azonos, elem szín jelenik meg képeket lehet mutatja kissé különbözik a valós tárgy.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában