OuShiun Védőszemüveg védőszemüveg Kék Fény Blokkoló Eyeglasse védelem Anti Pollen Olvasó Szemüveg a Nők, a Férfiak (+0.00,Fekete)

OuShiun Védőszemüveg védőszemüveg Kék Fény Blokkoló Eyeglasse védelem Anti Pollen Olvasó Szemüveg a Nők, a Férfiak (+0.00,Fekete)

Rendeléséhez elérhető
HUF 3.00
Készleten:

【Szakmai Védelem Kialakítása】Biztonsági szemüveg tekerjük körbe a szemüveg keret oldalsó panelekNyújt kiváló perifériás látás, védelem.Ezek a biztonsági szemüveg, védőszemüveg funkció is megakadályozza a por, pollen, valamint az egyéb részecskék, így egy jobb védő hatása. 【Több alkalmazás】ez a szemüveg segítségével, mint védőszemüveg, kék fény blokkoló, Anti-Nyál Védő, Pollen, por-biztonsági szemüveg, kerékpározás, vagy bárhol, ahol szükség van a biztonsági szemüveget. 【Kék Fény Blokkoló Lencsék】Ez hatékonyan blokkolja a káros ultraibolya sugárzás csökkenti a kárt okozta káros kék fény.Enyhíti a vizuális fáradtság, rossz közérzet a böngészés mobil telefonok,tablet, szerencsejáték, dolgozni fénycsöves lámpák UVA/UVB védelem, valamint a vakító fény csökkentésére. 【Magas Minőségű Anyag】A biztonsági szemüveg polikarbonát, ami könnyű, puha, csepp-rezisztens, ütközés-ellenálló.Így lesz védett mind a lencsék, illetve a keret. 【Könnyű, Kényelmes olvasáshoz Szemüveget】Stílusos, könnyű olvasó szemüveg, taszítják a hagyományos terjedelmes szemüveg, nem kell viselni két pohárral, akkor kap nagyítású szem védelme.Jellemzői : ✔lehet hatékonyan blokkolja a káros ultraibolya sugárzás csökkenti a kárt okozta káros kék fény. ✔Elegáns, Ergonomikus Keret Egyesíti A Karcsú Polikarbonát Lencsék A Végső Védelem, Valamint A Stílus. ✔Orr-Rész, Kényelmes Hosszabb Használat Nélkül Csúszik. ✔A szemüveg segítségével, mint védőszemüveg, kék fény blokkoló, Anti-Nyál Védő, Pollen, por-biztonsági szemüveg, kerékpározás, vagy bárhol, ahol szükség van a biztonsági szemüveget.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában