Laborate Világítás, 13 Wattos Dupla Cső Kompakt Fénycső, Izzó, 4100K, 780 Lumen, 82 CRI, T4 Alakú, GX23-2 Bi-Pin-Bázis (Csomag 10)

Laborate Világítás, 13 Wattos Dupla Cső Kompakt Fénycső, Izzó, 4100K, 780 Lumen, 82 CRI, T4 Alakú, GX23-2 Bi-Pin-Bázis (Csomag 10)

Rendeléséhez elérhető
HUF 2699.10
Készleten:

✅VILÁGOSABB KÖRNYEZETBEN - Az izzó célja a maximális kimeneti kíséretében még pedig optimális elosztása minden iránybanA termék aids világítás minden zeg-zugát, a szobában már telepítve van. ✅HASZNÁLNI, MINDEN TÉR - A villanykörte jön a világítás hőmérséklet 4100 Kelvin.A hőmérséklet ideális a különböző életterek. ✅ÉPÜLT, HOGY a MÚLT - a mért lámpaélettartam, 10000 óra, a 13 Wattos Dupla Cső Kompakt Fénycső Izzó így tökéletesen gazdaságos választás is. ✅KIEGYENSÚLYOZOTT FÉNYERŐ - A CRI (color rendering index) a villanykörte 82. A fény éles, felszerelt kiegyensúlyozott fényerővel, hogy nem fáj a szemem, hogy kényelmes, világos környezetben dolgozni. ✅MENTENI az ENERGIA KÖLTSÉGEK - Az Izzó kimenetek 780 Lumen használata csak 13 Watt energia, ami egy energia effiencent, környezetbarát egység.Felcsillan a haza az intelligens módon, a Laborate Világítás Kompakt Fénycső Izzó.Ezek a Laborate Világítás Kompakt Fénycsövek, Izzók nyújtanak egy szép, ragyogó fény, míg időt takarít meg pénzt. 10,000 élet óra, ezeket az energiatakarékos kompakt fénycsövek csökken a gyakorisága változó izzók, valamint csökkenteni a költségeket az energia bill.A kompakt kialakítás illeszkedik a legtöbb helyen a haza, amely teszi a tökéletes megoldás az ön általános világítási igényeit.A hagymák alkalmasak beltéri, mind kültéri használatra (a vízálló lámpatest), valamint megfeleljen az energiahatékonysági szabványok, mint például az Ro HS, valamint TCLP valamint a Ro HS konform.Ezek az izzók kevesebb energiát használ, mint egy izzólámpa hasonló fényáram, valamint csökkenti az üvegházhatású gázok, valamint a higany kibocsátások a villamosenergia-termelés, összehasonlítva a hagyományos izzólámpák.Itt vannak az okok, hogy miért kell a kapcsolót, hogy ezek a Kompakt Fénycsövek, Izzók : ? TCLP valamint a Ro HS konform ? 3500 Kelvin színhőmérséklet ? 10,000 élet óra átlagos ? Ideális mélysugárzók, fal, alátétek, valamint a fali gyertyatartók. ? 2 Pin GX23-2 bázis az egyszerű telepítés Ideális Kérelmek ezek az izzók Le világítás Kimeneti jelek Süllyesztett mennyezeti lámpatestek Kirakat világítás Feladat, világítás, Fal, lámpák Menteni az energia költségeket, miközben a világosodó a haza.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában