EUNA konyha kés 8 hüvelyk Integrált köpeny & ajándék doboz Séf kés, Tartós, ultra-éles kés evőeszköz, ergonómikus fogantyú a kulináris vágás.

EUNA konyha kés 8 hüvelyk Integrált köpeny & ajándék doboz Séf kés, Tartós, ultra-éles kés evőeszköz, ergonómikus fogantyú a kulináris vágás.

Rendeléséhez elérhető
HUF 0.33
Készleten:

【ULTRA-ÉLES】 EUNA 8" séf kés készült, a magas szén-dioxid-kovácsolt, rozsdamentes acél, amely egy bizonyos mennyiségű króm, amely javítja a keménység, majd éles a késA hihetetlen 12-fok penge biztosítja a maximális élesség.Ez a multifunkcionális főzés késsel könnyen kezelni a napi konyhai feladatok ellátása, vágás, szeletelés, aprítás, darálás, majd játszom a gyümölcsök, zöldségek minden fajta húst. 【SZAKMAI ANTIOXIDÁNS PENGE】EUNA magas textúra szakács knifechef kés feldolgozott átlátszó-oxid technológia az egész felület továbbfejlesztett anti-rozsda anti-korróziós teljesítmény, kiterjed az élet a kés.Az oxidációs bevonat teszi a felület a kést, nem ragad, könnyen tisztítható.Használja, azt találjuk, hogy a főzés teszi az életet boldogabb. 【 EGYENSÚLY UJJÁT ŐRZÖTT KEZELNI】EUNA konyha Késsel finoman kiegyensúlyozott a tipp, hogy a sarok, kiegészít-val egy teljes tang a végső támogatást tőkeáttétel.Az ujj-őrzött design hozzáteszi, a biztonsági tényező azáltal, hogy megakadályozza az ujjak csúszik a pengére.Az egész ergonómikus rozsdamentes acél fogantyú növeli az extra erős, tartós, biztosítja a biztonságos, kényelmes markolat, csökkentett csukló fáradtság, ösztönzi a megfelelő csipet markolat nem számít a kéz méretét. 【VÉDŐ TOK & PRÉMIUM DOBOZ】EUNA textúra konyha kések speciálisan felszerelt speciális kés fedezni, ami kényelmes tárolás, valamint javítja a biztonságot.Ugyanakkor, ez a kés is jön-val egy gyönyörű, nemes ajándék doboz.Ez egy tisztességes ajándék a legjobb kifejezés szerelmes a szakács. 【100% - os ELÉGEDETTSÉGI】30 napos pénz-vissza élettartam-garancia, 24 órás értékesítés utáni szolgáltatás, hogy győződjön meg arról, 100% - os elégedettségi.A magas minőségű termékek, élettartam garancia szolgáltatás a legjobb választás, hogy csökkentse zavart pénzt takarít meg. 【ULTRA-ÉLES】 EUNA 8" séf kés készült, a magas szén-dioxid-kovácsolt, rozsdamentes acél, amely egy bizonyos mennyiségű króm, amely javítja a keménység, majd éles a kés.A hihetetlen 12-fok penge biztosítja a maximális élesség.Ez a multifunkcionális főzés késsel könnyen kezelni a napi konyhai feladatok ellátása, vágás, szeletelés, aprítás, darálás, majd játszom a gyümölcsök, zöldségek minden fajta húst.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában