Imako Kozmetikai Fogak 2 Csomag. (Nagy, Fehérített) Felsőrésszel Csak - Érkezik Lapos. Illik Otthon Csináld Magad, Mosolyogj, Átalakítása!

Imako Kozmetikai Fogak 2 Csomag. (Nagy, Fehérített) Felsőrésszel Csak - Érkezik Lapos. Illik Otthon Csináld Magad, Mosolyogj, Átalakítása!

Rendeléséhez elérhető
HUF 6660.00
Készleten:

FELSŐRÉSZ CSAKSzerelési Anyagot Tartalmazza.Szabadság mosolyogni, beszélni, igyál, míg rajta.DYI Mosoly Átalakítása, Illik ez a Rendelés-Kit A Saját konyhádban!Illik biztonságosan a felső fogak.Bár ez a leghosszabb szakasz elérhető, könnyen, diszkréten cserélhető miatt a vékony, illetve a rugalmasság.Egy tökéletes lenyomata a fogak belső felszínén tartja őket egész nap, nem ragasztó.Olyan kényelmes, a kíváncsi nyelvét, nem tud róla, hogy ott van.Kínálunk 24 órás segítség illik, ha szükséges, a személyzet több, mint boldog, hogy segítsen!.Legbiztonságosabb Kozmetikai Fogat borító.Nem Fogorvosi Látogatás vagy Küld Benyomások Szükséges!Elrejti fogai/ferdeséget/folt/törött fogait is felszerelhető, mint a koronák, héjak, részleges, valamint bondings.Ideiglenes kozmetikai fix, nem a fogszabályzó, nem eszik, nem terápiás.Válassza ki a méret : Lásd a grafikus, a bal oldalon.Imako Kozmetikai Fogak a tökéletes megoldás, ha a Hagyományos Fogászat nincs lehetőség.A termék elrejti fogai, meg is felszerelhető, mint a koronák, héjak, részleges, valamint bondings.Imako Kozmetikai Fogak egy termék jó érzés beszerzési, mint ők készült érdekel, az USA-ban.Jó fotók, különleges alkalmakra pedig előkelő események nélkül fogorvosi vizsgálat szükséges!A vásárlás érkezik lapos, de ív-alakú, rugalmas egyszer felszerelt.További fröccsöntő van szükség, hogy a legjobban illik az alakja a száját.Imako vannak törhetetlen, valamint kopás-egész napos kényelmes.A termék nem egy fogászati vagy terápiás készülék kizárólag színházi használja, ha az ön lakóhelye belül GA.Ideiglenes kozmetikai fix, nem a fogszabályzó, nem eszik, nem terápiás.Felszerelése : az Intézkedés az egész szélessége a négy elülső fogak.Ha közelebb van : 1-1/8 hüvelyk (28 mm.) rendelési méret KICSI, 1-1/4 hüvelyk (32 mm-es.) rendelési mérete NAGY.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában