Luuttle Összecsukható Szilikon Víz Üveg - Reuseable vizes Palack, a Sport, Tornaterem Utazási Essentials Kemping Túrázás Könnyű (551ml)

Luuttle Összecsukható Szilikon Víz Üveg - Reuseable vizes Palack, a Sport, Tornaterem Utazási Essentials Kemping Túrázás Könnyű (551ml)

Rendeléséhez elérhető
HUF 1.33
Készleten:

【Használata biztonságos szilikon】Ez biztonságos, higiénikus, mert használja az élelmiszer-szilikon üveg, valamint élelmiszer-minőségű műanyag kupakMeghalt az amerikai FDA minősítés certificationchildren is ez a bizalom. 【Könnyű, kényelmes】A 56oz(551m L) hordozható szilikon üveg egy összecsukható típus.Ez kihasználja a jellemzők puha szilikon, meg lehet hajtani kompakt, miután ivott, így könnyen hordozható.❤Lehetővé teszi, hogy hidratálja a testet, bármikor, bárhol. 【Sokoldalú】Nem csak az utazás, de a mindennapi tevékenységek, mint például a túrázás, kempingezés,az ingázás,a testmozgás,kirándulások,szabadtéri események,valamint az iskola. 【Tökéletes travel & Sport】A shatter-álló, rugalmas, tartós, összecsukható szilikon víz üveggel ellátott alumínium ötvözet karabiner, horog, hogy a hátizsák vagy táska, hozza mindenhol. 【Szivárgásmentes & Könnyen tisztítható】Széles szája design teszi összecsukható vizes palackok könnyebb tisztítani, a belső vagy add meg jég, citrom bele.Amikor először használja, javasoljuk, hogy áztassa 20 percig forralt vízzel való alapos tisztítás. ★★★Kérjük megnyitása a szalma, mielőtt csökken.Győződjön meg róla, hogy a palack van a levegő kilépő. 【Használata biztonságos szilikon】Ez biztonságos, higiénikus, mert használja az élelmiszer-szilikon üveg, valamint élelmiszer-minőségű műanyag kupak.Meghalt az amerikai FDA minősítés certificationchildren is ez a bizalom. 【Könnyű, kényelmes】A 56oz(551m L) hordozható szilikon üveg egy összecsukható típus.Ez kihasználja a jellemzők puha szilikon, meg lehet hajtani kompakt, miután ivott, így könnyen hordozható.❤Lehetővé teszi, hogy hidratálja a testet, bármikor, bárhol. 【Sokoldalú】Nem csak az utazás, de a mindennapi tevékenységek, mint például a túrázás, kempingezés,az ingázás,a testmozgás,kirándulások,szabadtéri események,valamint az iskola. 【Tökéletes travel & Sport】A shatter-álló, rugalmas, tartós, összecsukható szilikon víz üveggel ellátott alumínium ötvözet karabiner, horog, hogy a hátizsák vagy táska, hozza mindenhol. 【Szivárgásmentes & Könnyen tisztítható】Széles szája design teszi összecsukható vizes palackok könnyebb tisztítani, a belső vagy add meg jég, citrom bele.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában