HROYL Nők Latin Salsa Tánc Cipő, Strasszos Bálterem Performence Gyakorlat Tánc Cipő,ZU-YCL357

HROYL Nők Latin Salsa Tánc Cipő, Strasszos Bálterem Performence Gyakorlat Tánc Cipő,ZU-YCL357

Rendeléséhez elérhető
HUF 5039.10
Készleten:

ImportáltPlatform intézkedések körülbelül . ❤️ Külső anyag : magas minőségű szatén, jó szájfény meg jobban mutatják a színpad varázsa. ❤️ Design : Elegáns Nyitott toe tervezési, több gyémánttal kirakott szatén szalagok, fényes, elegáns, inkább úgy néz ki, elegáns, nemes, amikor rajtad van. ❤️ Alkalmazandó csoport : nők, lányok, tanárok tánc, tánc diákok, tánc, oktatók, stb.
❤️ Hatály : társastánc, például a salsa, quickstep latin, keringő, foxtrott, rumba, cha cha, hinta, disco, samba, jive, tangó, flamenco, érintse meg a tánc, vagy bármilyen más különleges alkalomra, például egy esküvő, egy fél vagy egy center tánc képzés, stb. ❤️Talp : A háromrétegű összetett megvastagodott talp, egy réteg közel a lábát, a föld réteg elfogadja, velúr, a középső réteg használja vastag latex anyag, amely jó rugalmasság, kopásállóság, csúszásgátló, valamint sokkra. ❤️ Méret Tipp : Kérjük, az intézkedés a láb hossza, szélessége, mielőtt rendel , akkor nézze meg a mérettáblázat venni.Ha a láb egy kicsit széles ,kérjük, válassza ki a nagyobb méret.Platform intézkedések körülbelül . ❤️ Külső anyag : magas minőségű szatén, jó szájfény meg jobban mutatják a színpad varázsa. ❤️ Design : Elegáns Nyitott toe tervezési, több gyémánttal kirakott szatén szalagok, fényes, elegáns, inkább úgy néz ki, elegáns, nemes, amikor rajtad van. ❤️ Alkalmazandó csoport : nők, lányok, tanárok tánc, tánc diákok, tánc, oktatók, stb.
❤️ Hatály : társastánc, például a salsa, quickstep latin, keringő, foxtrott, rumba, cha cha, hinta, disco, samba, jive, tangó, flamenco, érintse meg a tánc, vagy bármilyen más különleges alkalomra, például egy esküvő, egy fél vagy egy center tánc képzés, stb. ❤️Talp : A háromrétegű összetett megvastagodott talp, egy réteg közel a lábát, a föld réteg elfogadja, velúr, a középső réteg használja vastag latex anyag, amely jó rugalmasság, kopásállóság, csúszásgátló, valamint sokkra. ❤️ Méret Tipp : Kérjük, az intézkedés a láb hossza, szélessége, mielőtt rendel , akkor nézze meg a mérettáblázat venni.Ha a láb egy kicsit széles ,kérjük, válassza ki a nagyobb méret.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában