elago Fal takarólemezt Célja a Google Fészek Tanulás Termosztát (Tükör Fekete) - Kompatibilis Fészek Tanulás Termosztát 1./2./3.

elago Fal takarólemezt Célja a Google Fészek Tanulás Termosztát (Tükör Fekete) - Kompatibilis Fészek Tanulás Termosztát 1./2./3.

Rendeléséhez elérhető
HUF 2.33
Készleten:

【LUXUS DESIGN】 a design A Fal takarólemezt ihlette a design a Fészek Tanulás Termosztát; a lemez hajlított cselekedni, mint egy természetes folytatása a termosztát designElago Fali Lemez tökéletesen létrehoz egy modern nézd, hogy nem lehet megverni, valamint fedezi fel a korábbi lyuk, vagy mark. 【EGYSZERŰ TELEPÍTÉS】 takarólemezt könnyen telepíthető, hogy a Fészek Tanulás Termosztát jobban néz ki, mint korábban!Nem kell festék vagy bármely felújítási munka, hogy telepítse a lemez. 【HÁT-KÉSZÜLT FALI TÁNYÉR】 Készült kemény, tartós polikarbonát, a Fal takarólemezt az utolsó, majd a hozzáadás egy egységes színt, hogy a termosztát környezetét.Minden fedél dupla bevonatú annak biztosítása érdekében, hosszú élettartam. 【MAGAS KOMPATIBILITÁS】 A takarólemezt csak akkor működik, minden generáció, a Fészek Tanulás Termosztát; 1., 3 generáció kompatibilis. (Nem kompatibilis a Fészek Termosztát 2020). 【GARANCIA】 A termék tartalmaz egy kiterjesztett 1 év törés garancia.Pihenj, ha tudjuk, hogy létrehozta ezt a terméket, egy életre. 【LUXUS DESIGN】 a design A Fal takarólemezt ihlette a design a Fészek Tanulás Termosztát; a lemez hajlított cselekedni, mint egy természetes folytatása a termosztát design.Elago Fali Lemez tökéletesen létrehoz egy modern nézd, hogy nem lehet megverni, valamint fedezi fel a korábbi lyuk, vagy mark. 【EGYSZERŰ TELEPÍTÉS】 takarólemezt könnyen telepíthető, hogy a Fészek Tanulás Termosztát jobban néz ki, mint korábban!Nem kell festék vagy bármely felújítási munka, hogy telepítse a lemez. 【HÁT-KÉSZÜLT FALI TÁNYÉR】 Készült kemény, tartós polikarbonát, a Fal takarólemezt az utolsó, majd a hozzáadás egy egységes színt, hogy a termosztát környezetét.Minden fedél dupla bevonatú annak biztosítása érdekében, hosszú élettartam. 【MAGAS KOMPATIBILITÁS】 A takarólemezt csak akkor működik, minden generáció, a Fészek Tanulás Termosztát; 1., 3 generáció kompatibilis. (Nem kompatibilis a Fészek Termosztát 2020). 【GARANCIA】 A termék tartalmaz egy kiterjesztett 1 év törés garancia.Pihenj, ha tudjuk, hogy létrehozta ezt a terméket, egy életre.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában