HD 1080P Wi-Fi Ébresztőóra Rádió Kém Kamera Álcázott Rejtett Kamera Vezeték nélküli IP-Kém Gadget (Rögzít SD Kártya / 2.4 GHz WI-FI )

HD 1080P Wi-Fi Ébresztőóra Rádió Kém Kamera Álcázott Rejtett Kamera Vezeték nélküli IP-Kém Gadget (Rögzít SD Kártya / 2.4 GHz WI-FI )

Rendeléséhez elérhető
HUF 16110.00
Készleten:

Gyártott az USA-banTámogassa az USA-ban.Rejtett Kamera mögött a színezett előlap,.Támogatja a maximum 64 GB-os SD Kártya.HD 1080 P kijelző. 1920 x 1080 @ 30 FPS.Tiszta, színes kijelző.Mozgásérzékelés video recording mód.Előjegyzett felvétel módban.Hozzáférés élőben kamera a telefonról vagy tabletta.Funkciók, például a mozgásérzékelés lehet kiválasztani a kamera alkalmazást.Nézni video lejátszás az app.Még mindig csak a funkciók egy normális ébresztőóra mint például a rádió, szundi, stb.Nem számít a megjelenés a jellemző, ébresztőóra, falióra.Minden Modern Technológiák & Funkciók mind egy. 100% - ban Fedett, Nincs Wi Fi műsorszolgáltatási ID (beállítás Után), Nem Cat5 Jack. 1920 X1080 HD Kamera a legjobb képminőséget. 16 gb-os fedélzeti videó tároló rögzíti a videót a lejátszáshoz.Wi Fi IP Kamera megtekintett live & Lejátszás, a Mobil Eszközök.Cloud Kamera megtekintett live & Lejátszás, a Mobil Eszközök.A fedélzeten Hozzáférési Pontot a fényképezőgép csatlakoztatása nélkül a Wi Fi hálózat.Nagyon könnyű beállítás az internet megtekintése, valamint a lejátszás minden ügyfél. 100% Plug and Play az alaplapi videó felvétel bármely ügyfelek.A hatékony szoftver lehetővé teszi, hogy minden ügyfél teljes mértékben kezelni a kamera könnyen.Nagyon kedvező, hogy a versenyt a globális versenyben.Készült Az usa-ban.Dugja be a hálózati, várjon 60 másodpercet.Töltse le a Mobil App, miközben a várakozás.Keresés a fényképezőgép SSID a smartphone Elérhető WIFI.Nyissa meg a Mobil App, adja meg a router WIFI beállításokat.Élvezze élő lejátszás bárhol a világon.Műszaki adatok : Modell : Funkcionális órás Rádió rejtett Wi-Fi kamera Videó : Színes (Kamera mögött színezett műanyag arc) képérzékelő : 1/4" 1 MP CMOS-Tömörítés : H. 264 Kép felbontás : 1920 X1080 Min.Megvilágítás : 0.5 Lux Fehér-Egyensúly : Auto Frame Rate : 25fps(1080 P), 30fps(VGA) Wi-Fi : Wi-Fi(IEEE802.Csatlakozik A Wi-Fi Hálózathoz.Élő Videó megtekintése Takarmány, Bárhol a Világon.Minden Új 2019-Es Verzió.Korszerűsített Wi Fi Antenna, Frissített Alkalmazás, Gyorsabb Kapcsolatot, majd a Jobb Teljesítmény érdekében.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában