4db Halászati Nettó Csapda, Fénylő Gyöngy Réz Tavaszi Rajt Háló, Háló Szerelés, Tartós Réz Tavaszi Halászat Nettó (10 háló)

4db Halászati Nettó Csapda, Fénylő Gyöngy Réz Tavaszi Rajt Háló, Háló Szerelés, Tartós Réz Tavaszi Halászat Nettó (10 háló)

Rendeléséhez elérhető
HUF 1.00
Készleten:

[ Robusztus, Hosszú élettartam] Halászati kirakodási nettó készült erős háló, valamint réz tavaszi, hogy biztosítsa a hosszú távú teljesítmény, megbízható használataA nets könnyű, hogy dobja a távolság, sem a pontosság, még mosogató gyorsan, hogy biztosítsa a jó fogás.Nagy használatra halászat shoal halászat, valamint a friss víz. [ Háló Leírás] 7 háló háló 3.Ez alkalmas arra, hogy a hal kb 1 2 kg. 8 háló háló 4cm X4cm.Ez alkalmas arra, hogy a hal 2 3 kg. 10 mesh háló 5cm X5cm, jobb, ha hal mintegy 4 kg. 12 mesh háló 7cm X7cm, jobb kapni arról, 5 kg hal. [ Puha Háló] A hal fogott, miközben megérinti a hálót.Könnyű, puha háló nem károsítja a halak, így tökéletes eszköz mind a kezdő, mind a tapasztalt halászok, hogy használja a catch and release.Minőségi kivitelezés, anyagok, hogy ez a termék egy must volna minden halász. [ Fénylő Gyöngyök Design] a design A fénylő gyöngyök lehetővé teszi, hogy a hal, mint mindig éjszaka, s tájékoztatja a feltétele a halászháló az első alkalom, hogy válaszol, hogy a nettó időben.A halászhálók fénylő gyöngyök lehet egy nagyon hasznos kiegészítő az éjszakai horgászat. [ Elkapni a Nagyobb Hal] Tegye fel a csalit a réz tavasz.Ne húzza a halászhálók túl szoros, hagyja, hogy a hálókat a vízben kell tartani, laza, így a halászati hatása lesz jobb.Segít elkapni a sokkal nagyobb halak. [ Robusztus, Hosszú élettartam] Halászati kirakodási nettó készült erős háló, valamint réz tavaszi, hogy biztosítsa a hosszú távú teljesítmény, megbízható használata.A nets könnyű, hogy dobja a távolság, sem a pontosság, még mosogató gyorsan, hogy biztosítsa a jó fogás.Nagy használatra halászat shoal halászat, valamint a friss víz. [ Háló Leírás] 7 háló háló 3.Ez alkalmas arra, hogy a hal kb 1 2 kg. 8 háló háló 4cm X4cm.Ez alkalmas arra, hogy a hal 2 3 kg. 10 mesh háló 5cm X5cm, jobb, ha hal mintegy 4 kg. 12 mesh háló 7cm X7cm, jobb kapni arról, 5 kg hal. [ Puha Háló] A hal fogott, miközben megérinti a hálót.Könnyű, puha háló nem károsítja a halak, így tökéletes eszköz mind a kezdő, mind a tapasztalt halászok, hogy használja a catch and release.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában