Lépés Fúró Készlet 3pcs 3-12mm 4-12mm 4-20mm Bevont Fa, Fém Lyuk Kúp Lépcsős Fúró Készlet Fém Fúró 1Set (Szín : 3pcs Táska, Méret :

Lépés Fúró Készlet 3pcs 3-12mm 4-12mm 4-20mm Bevont Fa, Fém Lyuk Kúp Lépcsős Fúró Készlet Fém Fúró 1Set (Szín : 3pcs Táska, Méret :

Rendeléséhez elérhető
HUF 2.67
Készleten:

Lyuk Bővítése Fúró Bit Készült kiváló minőségű HSS steel3. Ideális a használata, hogy lyukat vágott a különböző anyagokat is beleértve, acél, réz, fa, műanyag, stb. bevont, hogy csökkentse a mit pedig heat5. Hőkezelt, illetve polírozott.Gyakorlatok tökéletesen kerek lyukak acél, sárgaréz, műanyag, fa, stb. 3 oldalas shanks kialakítása annak érdekében, hogy megakadályozzák a csúszás, ha a chuck .Két fuvola design vezet gyorsabb, simább, tisztább darabok minden lépés egyértelműen jelölt a mélység átmérő a lépéseket.Lyuk Bővítése Fúró Bit. Készült kiváló minőségű HSS steel3. Ideális a használata, hogy lyukat vágott a különböző anyagokat is beleértve, acél, réz, fa, műanyag, stb. bevont, hogy csökkentse a mit pedig heat5. Hőkezelt, illetve polírozott.Gyakorlatok tökéletesen kerek lyukak acél, sárgaréz, műanyag, fa, stb. 3 oldalas shanks kialakítása annak érdekében, hogy megakadályozzák a csúszás, ha a chuck .Két fuvola design vezet gyorsabb, simább, tisztább darabok minden lépés egyértelműen jelölt a mélység átmérő a lépéseket.Lyuk Bővítése Gyakorlat Bits Step Fúró Készlet 3pcs 3-12mm 4-12mm 4-20mm Bevont Fa, Fém Lyuk Kúp Lépcsős Fúró Készlet Fém Fúró 1 Set Function : Sorjázó, Chamfering, Vágás, vagy bővülő holes Supporting eszközök : Pisztoly gyakorlat, Kézi fúró, Töltés gyakorlat, Pad gyakorlat. (Víz injekció hűtés, miközben dolgozik, akkor ténylegesen kiterjeszteni az élettartam a fúró, különösen abban az esetben, folyamatos fúrás) Forgó sebesség : 3-12 sebesség : 260-4004-12 sebesség : 260-4004-20 Sebesség : 180-240 Attention : azért, Mert a külső átmérője minden egyes lépés a lépés gyakorlat fokozatosan bővült,majd a megfelelő forgácsolási ellenállás lineáris sebesség is fokozatosan nőtt.Mivel a lépés fúró teljesen függ a ferde él, hogy csak a 1mm hossza,Ha az előtolási sebesség túl gyors amikor a fúrás,akkor könnyen lehet lágyítás által okozott kopás a ferde él.Kérjük, adja meg a lefelé irányuló erő, amikor a fúrás, ne nyomja le túl erősen, hogy elkerüljék a szélén visel.Alkalmas anyag : Munkadarabok általános keménység, mint a fa, műanyag, PVC lemez, vas lemez, lemez vastagsága belül 3 MM.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában