AMAYYAhzj Hiúság Tükör Világítás, sminktükör, a Fény, Lámpa, Tároló, Asztali Forgó Kozmetikai Állítható Fényerő Hiúság Tükör (Szín : Egy)

AMAYYAhzj Hiúság Tükör Világítás, sminktükör, a Fény, Lámpa, Tároló, Asztali Forgó Kozmetikai Állítható Fényerő Hiúság Tükör (Szín : Egy)

Rendeléséhez elérhető
HUF 2.33
Készleten:

Az állítható tükör lehetővé teszi, hogy a forma, sűrűsödik szemöldökét a legkényelmesebb pozíciót, míg a összehajtható design menti értékes fésülködő asztal tér ✔ Akril Anyag : Ez a színes szabálytalan tükör készült akril, ez változékony, tartós. ✔ Minden tükör a fa támogatási keretbe, majd a tükör megtörik a különböző színek a különböző fény. ✔ Multifunkciós : Ez szabálytalan tükör is egy nagy asztali dekoráció otthon. ✔Pedig még több élet színe, a szoba.Az állítható tükör lehetővé teszi, hogy a forma, sűrűsödik szemöldökét a legkényelmesebb pozíciót, míg a összehajtható design menti értékes fésülködő asztal tér. ✔ Akril Anyag : Ez a színes szabálytalan tükör készült akril, ez változékony, tartós. ✔ Minden tükör a fa támogatási keretbe, majd a tükör megtörik a különböző színek a különböző fény. ✔ Multifunkciós : Ez szabálytalan tükör is egy nagy asztali dekoráció otthon. ✔Pedig még több élet színe, a szoba.Termék Kategória : asztali egyetlen mirror Frame anyag : acrylic Lens anyag : színezett mirrorplace használat : commercial Is elektromos : nem.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában