BVM Súlyzók Súlyzók, Neoprén Súlyzó, Ne Bántsd A Padlón, Használt Férfi Otthoni Fitness gépek, Súlyzó Képzés a Kar Izmai (Méret : 10 KG2/22LB2)

BVM Súlyzók Súlyzók, Neoprén Súlyzó, Ne Bántsd A Padlón, Használt Férfi Otthoni Fitness gépek, Súlyzó Képzés a Kar Izmai (Méret : 10 KG2/22LB2)

Rendeléséhez elérhető
HUF 30329.10
Készleten:

★Gumi-szerű bevonat is védi a padlót pedig lehetővé teszi, hogy az ellensúly használható beltéri, illetve a szabadban ★Az egységes súlya kicsi, így beépíti azt bármely fitness vagy erősítő edzés program. ★Ők biztosan őrzi, ahol hagyta őket, hogy biztosítanak egy biztonságos gyakorlat környezetet. ★Könnyen összeszerelhető.Beleértve a mérleg.Könnyen használható, összeszerelési eszközök is szerepelnek. ★ Ideális, általános egészség, mérleg, súly menedzsment, aerob testmozgás, fogyás, jóga, erősítő edzés.Az állítható súlyzó szett súlyzó csatlakozó segítségével válthat súlyzó, valamint súlyzó gyakorlatok, gyorsan, egyszerűen.feature100% teljesen új, kiváló minőségű.Mennyiség : 2 Single súly : 5 KG*2/11 LB*2, 7, 5 KG*2/16.5 LB*2, 10 KG*2/22 LB*2 Applicable forgatókönyv : home fitness, fitness club.Semmi sem jobb, mint a súlyzók-Javítja a kardiovaszkuláris egészség-Növeli az izomtömeget-kalóriát Éget, növekvő pulzusszám-Növeli a csontsűrűséget, valamint csökkenti a törés kockázatát-Javítja az izom enduranceprompt1. Mivel a kézi mérés szükséges, kérjük, tanulmányozza a tényleges 2. Ez a termék eredeti.Miatt felvétel technológia, világítás, kijelző, stb. a kapott termék, nem lehet ugyanazt a képet.Kérem, tekintse meg a tényleges product3. A vásárlás után, ha bármilyen kérdésed van, írhatsz nekünk, s mi lesz az ön számára a szakmai, mind a kielégítő megoldásokat.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában