GORGECRAFT PVC 1DB 3 Inch fénykép kártya Album Kpop Mini Fotó Album Szerelmes Szív Üreges fotó kártyát Id Jogosultja Könyv, fénykép kártya

GORGECRAFT PVC 1DB 3 Inch fénykép kártya Album Kpop Mini Fotó Album Szerelmes Szív Üreges fotó kártyát Id Jogosultja Könyv, fénykép kártya

Rendeléséhez elérhető
HUF 683.10
Készleten:

❤[1 DB 3 Inch] : Tartalmaz egy fénykép kártya album készült, kiváló minőségű pvc borító elég erős, nem könnyen deformálódik, tartós, praktikus, hogy megakadályozzák a képeket, hogy vizes, valamint az öregedést ❤[MÉRET] : A kpop mini fotó album szól 3.23 inch(82mm) széles, 4.33 inch(110mm) hosszú, 1.06 inch(27mm) vastag, kisméretű, könnyű, akkor tegye a zsebébe nélkül vesz el sok helyet. ❤[A Zsebében] : van egy zseb a fedelet, hogy a kedvenc képet, mint a borító, így az egy-az-egy-fajta fénykép album. ❤[EGYEDI DESIGN] : Ez a szerelmes szív üreges fotó kártyát id birtokosa egy nagyon modern design, könnyű súly miniatűr, az üres szív egy felhőt, egyszerű, praktikus, amely egyesíti a praktikum a divat. ❤[TÖKÉLETES AJÁNDÉK] : Egyedi ajándékok, mindenféle ünnepségek, beleértve a Karácsony, születésnapok, Hálaadás, utazási fotó feljegyzések, sőt még többet is. ❤[1 DB 3 Inch] : Tartalmaz egy fénykép kártya album készült, kiváló minőségű pvc borító elég erős, nem könnyen deformálódik, tartós, praktikus, hogy megakadályozzák a képeket, hogy vizes, valamint az öregedést. ❤[MÉRET] : A kpop mini fotó album szól 3.23 inch(82mm) széles, 4.33 inch(110mm) hosszú, 1.06 inch(27mm) vastag, kisméretű, könnyű, akkor tegye a zsebébe nélkül vesz el sok helyet. ❤[A Zsebében] : van egy zseb a fedelet, hogy a kedvenc képet, mint a borító, így az egy-az-egy-fajta fénykép album. ❤[EGYEDI DESIGN] : Ez a szerelmes szív üreges fotó kártyát id birtokosa egy nagyon modern design, könnyű súly miniatűr, az üres szív egy felhőt, egyszerű, praktikus, amely egyesíti a praktikum a divat. ❤[TÖKÉLETES AJÁNDÉK] : Egyedi ajándékok, mindenféle ünnepségek, beleértve a Karácsony, születésnapok, Hálaadás, utazási fotó feljegyzések, sőt még többet is.Termékleírás : Anyaga : Műanyag Méret : 3.23 inch(82mm) széles, 4.33 inch(110mm) hosszú, 1.06 inch(27mm) vastag Egyedi Design : 1. Tartalmaz egy fénykép kártya album készült, kiváló minőségű pvc borító elég erős, nem könnyen deformálódik, tartós, praktikus, hogy megakadályozzák a képeket, hogy vizes, valamint az öregedést. Van egy zseb a fedelet, hogy a kedvenc képet, mint a borító, így az egy-az-egy-fajta fénykép album.

További részletek

Material:
Plastic
Size:
3.23 inch(82mm) wide, 4.33 inch(110mm) long, 1.06 inch(27mm) thick
Unique Design:
1. Contains a photocard album, made of high-quality pvc, the cover is strong enough, not easily deformed, durable and practical, to prevent photos from getting wet and aging. :
2. There is a pocket inside the cover to put your favorite photo as the cover, making it your one-of-a-kind photo album.:
3. This love heart hollow photocard id holder has a very modern design, light weight and miniature, the hollow heart has a cloud pattern, simple and practical, combining practicality with fashion.:
4. Unique gifts for all kinds of celebrations, including Christmas, birthdays, Thanksgiving, travel photo records, and more. :

Hasonló termékek a kategóriában