Húzózsinórral Farmer Rövidnadrág Női Kopott Nyers Hem Szakadt Lyuk Rövid Farmer Szomorú A Derék Rugalmas Farmer Rövid Nadrág (Fehér,X-Large)

Húzózsinórral Farmer Rövidnadrág Női Kopott Nyers Hem Szakadt Lyuk Rövid Farmer Szomorú A Derék Rugalmas Farmer Rövid Nadrág (Fehér,X-Large)

Rendeléséhez elérhető
HUF 629.10
Készleten:

◖Egy ÉLETRE szóló MINŐSÉGI◗ : ?több, mint 10 év, akkor már előállított, minőségi ruházat, a tartósság, hosszú élettartamú építőipari szem előttelkötelezettek vagyunk az iránt, hogy a tervezés a ruhát, amely megfelel az a test, amely lehetővé teszi, hogy egész életedben szabadon. ◖ARRÓL, MAGABIZTOS◗ : ?Csak youshelf.Viseld el, mit akarsz ruhát .A nők a bizalmat, s érzem, te vagy a legjobb a legjobb.Akár egy nap az irodában, vagy egy éjszakát a barátokkal, a divatos, mégis funkcionális stílusok tökéletes bármilyen alkalomra. ◖A MÉRET◗ : ? Kérjük, vegye figyelembe, hogy a mérések eltérő lehet a méret.Minden márka méret információk más.Ezért kérjük, tekintse meg A mérettáblázat nem mérettáblázat.Nagyon szépen köszönöm. ◖KÖNNYEN ÉRDEKEL,◗ : ? Gépi vagy kézi mosás hideg vízzel/ Mosás külön-külön/ nem fehéríthető/ Kerülje a magas hőmérsékletet, vasalás, vagy szárítás/ Lógni, vagy sort, hogy száraz. ◖SZOLGÁLTATÁS◗ : ? elköteleztük magunkat amellett, hogy 100% - os elégedettségi ügyfeleink számára.Mi továbbra is javítja a termék szerint a fogyasztók javaslatait.Ha bármilyen kérdése van, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk.Adunk egy kielégítő választ 24 órán belül. ???Termék Leírás??? ▪ Szezon : Nyári ▪ Neme : Nő ▪ Alkalom : Alkalmi, Napi ▪ Stílus : Alkalmi ▪ Hossza : Rövid ▪ Illik : Illik igaz, hogy a méret ▪ Hogyan kell mosni : a Gép mossuk hideg, Hang vagy a Vonal Száraz ▪, Amit kapsz : Egy nadrág ?Rólunk : Mi egy profi fashion márka, aki mélyen összpontosítva minőségi női ruhák.Találkozni az igazi kereslet a divat, a vogue pedig tisztességes gyűjtemény Mi nem csak a támogatott a szakmai tervek, a technológiák, tapasztalatok, de nem is kiemelkedő, maga az eredeti divat ízét.Folyamatosan inspirálja, szenvedély, vágy, izgalom, hogy érint mindenkit, mindent, amit teszünk.Mi hozza az innovatív divat, első osztályú ügyfél szolgáltatás, illetve csapata, a kivételes illik minőség, Amit a fantázia.reméljük, hogy vigyelek tovább. ?Miért??????Vehetsz magadnak, vagy ajándékba/születésnapi ajándék a barátok. ?Kik Vagyunk Mi ?????Mi egy népszerű márka célja a nők, kínál slim fit stílus a legmagasabb minőséget.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában