30ML Bőr Szigorítás Spray, Test Feszesítő Szérum Spray, Anti Cellulit Spray, Test Karcsúsító Spray segíti a Derék, Has, Fenék (1db)

30ML Bőr Szigorítás Spray, Test Feszesítő Szérum Spray, Anti Cellulit Spray, Test Karcsúsító Spray segíti a Derék, Has, Fenék (1db)

Rendeléséhez elérhető
HUF 2.33
Készleten:

➤【Bőr Szigorítás Spray】A fogyasztó spray csökkenti a megjelenése cellulit a csípő, combok, fenék, hasMélyen megnyugtató bőrt, oszoljanak, kövér, csomók, majd a vérkeringést, eltávolítja a terhességi csíkok eltávolítása test cellulit. ➤【Zsírégető Spray】Erős összetevők behatolnak a bőrbe, hogy hatékonyan harcolni a túlzott testzsír.Felgyorsítja a vérkeringést, elősegíti az anyagcsere, a test, fokozza az izmok, valamint egészség elősegítése. ➤【Természetes Alapanyagokból】Egy erős illóolaj mint például a zsírégető lényeg, mély izmok ellazulnak, teljes bőr, klíma, szigorítás fogyókúra.Alkalmas minden típusú bőr. Masszázs az óramutató járásával megegyező irányba, amíg felszívódik. Reggelizni 40 perccel később. Ugyanezt használat adagolás este, lefekvés előtt.A csomag Tartalmazza : 1/2/3 db * Fit Plus Bőr Szigorítás Spray Megjegyzések : Mivel a fényhatások, a felvételi szög, van egy színes különbség a termék, kérem, értse meg.Mivel kézi mérés, van egy tolerancia a termék méretét.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában