Baba Turbánt Kalapok Íjat Kap Lélegző Fejpánt Virágos Íjat Fiúk Téli Sapka Szuper Puha Baba Kiegészítők (Rózsaszín, Egy Méret)

Baba Turbánt Kalapok Íjat Kap Lélegző Fejpánt Virágos Íjat Fiúk Téli Sapka Szuper Puha Baba Kiegészítők (Rózsaszín, Egy Méret)

Rendeléséhez elérhető
HUF 7695.00
Készleten:

【Minta】 : Bowknot,akkor Add ide A Babát, mint egy Ajándék, persze, Ez a Kalap Lehet Használni, Amikor Alszik, vagy Vesz egy Fürdőt 【Anyag】 : Újszülöttek kalapok pamutból.Javasoljuk, hogy mossa lágyan a kezét. 【Megfelelő】 : Ruha 0-2 Éves Baba. 【7-20 Nap】-általában 15 nap,Ha úgy dönt, hogy felgyorsítsa, ez körülbelül 7 nap. 【Termék】 : A baba sapka kifejezetten a csecsemők.Puha pamut, extra kényelmes érzi magát.Ez a csecsemő sapka, a lányok könnyű súly,de ez nem okoz nyomást a baba fejét, miközben meleg.Vigyázzon, hogy a baba feje.Alkalmas a Tavasz,Ősz, majd a Tél. 【Minta】 : Bowknot,akkor Add ide A Babát, mint egy Ajándék, persze, Ez a Kalap Lehet Használni, Amikor Alszik, vagy Vesz egy Fürdőt. 【Anyag】 : Újszülöttek kalapok pamutból.Javasoljuk, hogy mossa lágyan a kezét. 【Megfelelő】 : Ruha 0-2 Éves Baba. 【7-20 Nap】-általában 15 nap,Ha úgy dönt, hogy felgyorsítsa, ez körülbelül 7 nap. 【Termék】 : A baba sapka kifejezetten a csecsemők.Puha pamut, extra kényelmes érzi magát.Ez a csecsemő sapka, a lányok könnyű súly,de ez nem okoz nyomást a baba fejét, miközben meleg.Vigyázzon, hogy a baba feje.Alkalmas a Tavasz,Ősz, majd a Tél.Újszülött Virágos Szilárd Kalap Sapka Bowknot Fejpánt kiegészítők-Tartozékok❤Csomag tartalma : 1db Baba Sapka❤Évszak : Összes Évszak❤Anyag : Az Anyagot Használjuk, Nagyon Gyengéd a Baba Bőre❤Ha Majd : 7-20 Nap❤Szín : Fehér,Sárga,Szürke,Kék,Zöld,Khaki,Rózsaszín,Görögdinnye, Piros,Piros,Lila,Pink❤Neme : Unisex❤Ruha 0-2 éves bab❤Szolgáltatások . Ha bármilyen kérdése van,kérjük, küldjön üzenetet nekünk.Ha nem elégedett a termékkel, kérjük, hívja ügyfélszolgálatunkat a legjobb megoldás, minden kérdés.Kérjük, vegye figyelembe, hogy a kis színes a különbség elfogadható, mivel a fény, a képernyő.❤Keywordsassorted baba fejpánt kislány nagy virágos hajpánt kislány esküvői fejpánt baba fejpánt, illetve zokni baba fejpánt, virágok baba fejpánt baba fejpánt, vörös, fekete baba fejpánt sequin baba fejpánt bowknot jogosultja baba fejpánt a fotózás baba fejpánt szövet baba fejpánt, csecsemő, baba fejpánt rendetlen kód baba fejpánt virágokkal cseresznye fejpánt, bébi, bébi lány foci fejpánt karácsonyi bowknot fejpánt, bébi, bébi medve fejpánt ezüst csillogó baba fejpánt füle baba elasztikus fejpánt baba fekete fejpánt pedig bowknot tehén baba fejpánt nagy fehér baba fejpánt baba rugalmas haj karika fejpánt virág fejpánt állat print baba rózsaszín fejpánt virág fejpánt a kis fekete karácsonyi fejpánt baba, csillámos bowknot fejpánt baba bowknot, valamint fejpánt jogosultja baba fánk fejpánt virág baba újszülött lányok.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában