TSOSK Retro Fém adóazonosító Jel Phillips 66 Jel Film Poszter Jel,Barlang,Bár,Klub,Otthon Wall Art Fém Adóazonosító Jel Átmérő

TSOSK Retro Fém adóazonosító Jel Phillips 66 Jel Film Poszter Jel,Barlang,Bár,Klub,Otthon Wall Art Fém Adóazonosító Jel Átmérő

Rendeléséhez elérhető
HUF 773.10
Készleten:

① 【ANYAG】Bádog-fémSzín : a képen látható módon.
② 【TÖKÉLETES MÉRET】(Hxszxm)11.Lyuk átmérője : kb 0.3 cm/0,12 hüvelyk.
③ 【ELŐNYEI】Vízálló, anti-vakító fény, könnyen tisztítható, nem fakulnak. -Kreatív, egyszerű, de elegáns design.Előre fúrt lyukak a könnyű felfüggesztés, ideális több használ .
④ 【VAGYUNK EGY AMERIKAI CÉG SZAKOSODOTT TERVEZÉSE JELEI/FALI DEKORÁCIÓ】Csodálatos alkotások is lógott a házak, hálószoba, fürdőszoba, iroda, bár plakátok, klubok, mozik, műhelyek, garázsok, konyha, üzletek, méter, éttermek, utak, nyilvános helyeken, vagy otthonukban.
⑤ 【MINŐSÉGI SZOLGÁLTATÁS】Ha kell szabni, kérjük, küldjön egy e-mailt, hogy fel velünk a kapcsolatot! 100% - os kielégítő szolgáltatás!Gyors szállítás 1 2 nap. TERMÉK NEVE : https : Figyelmeztetés fém adóazonosító jel/retro fém plakett. TERMÉK MÉRETE : (Hxszxm)11.Lyuk átmérője : kb 0.3 cm/0,12 hüvelyk. KÖRNYEZETBARÁT ANYAGOK : https : Magas minőségű, környezetbarát fémből készült, kereskedelmi minőségű alumínium, magas minőségű tinplate, környezetbarát anyagok, anti-rozsda, egyedi design. MI EGY PROFESSZIONÁLIS DEKORÁCIÓ TÁBLA ELADÓ : az A termék teljes funkciók, kényelmes, praktikus, minőségi anyagokból, egyedi design, professzionális grafikai tervezés. CSOMAGOLÁS : https : 1 elem .Fogjuk használni két hab táblák, hogy megakadályozzák a csomag attól, hogy sérült a posta mellett. CÉLJA : az alkalmas arra, Hogy sok helyen, mint például : beltéri, mind kültéri háziállat, transzfer, kerti, műhely, konyha, műhely, udvar, étkező, hálószoba, fürdőszoba, iroda, nyilvános helyen, dekoráció, étterem otthoni / irodai dekoráció, kiegészítők, stb. vagy a rendelkezésre álló Ajándékok vagy gyűjtemények számára, esküvő, születésnapi ünnepségek, vagy bármilyen esemény.Hozzon létre egy egyszerű, elegáns hangulatot.MEGJEGYZÉS : Ha egy kis színt a különbség a normális, a tábla célja egy folyamat sütés festék.Az, hogy megvédje a felület szín fényerejét, valamint más, mint a többi emberek jelek.Kérem, legyen nyugodt vásárolni!Van egy visszatérési politika szolgáltatás.Ha kell, testreszabás, kérjük, küldjön egy e-mailt, hogy fel velünk a kapcsolatot!Mi biztosítja 100% - ban tökéletes értékesítés utáni szolgáltatás.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában