TrainLab Női-Női Pálya Csatlakozó Fából készült Vasúti Síneken. Magában foglalja a Fény-A-Sötét Kutya a Csontot! (Sárga)

TrainLab Női-Női Pálya Csatlakozó Fából készült Vasúti Síneken. Magában foglalja a Fény-A-Sötét Kutya a Csontot! (Sárga)

Rendeléséhez elérhető
HUF 3.33
Készleten:

✅ BŐVÍTSE A KIS KREATIVITÁS!Egy Train Lab Nyomon Csatlakozó készlet, tudnak csatlakozni együtt férfi vagy nő, fából készült vasúti pálya! ✅ KÉSZÜLT, KÜLÖNÖSEN A KIS KEZEK, NAGY KÉPZELET!Könnyen kezelhető, majd csatlakoztassa a gyerekeknek, 3 éves kortól. ✅ KOMPATIBILIS AZ ÖSSZES FÁBÓL KÉSZÜLT VASÚTI!Egyszerűen csatlakoztathat Thomas, BRIO, Melissa & Doug többet!. ✅ ÚGY TERVEZTEK, MADE IN USA!Ez egy kis játék vállalat tervez, lehetővé teszi, hogy a tesztek mindent árulunk. ✅ GYEREK, KÖRNYEZETBARÁT!A termék nem mérgező, biológiailag lebomló, valamint könnyű a környezetre. ✅ BŐVÍTSE A KIS KREATIVITÁS!Egy Train Lab Nyomon Csatlakozó készlet, tudnak csatlakozni együtt férfi vagy nő, fából készült vasúti pálya!. ✅ KÉSZÜLT, KÜLÖNÖSEN A KIS KEZEK, NAGY KÉPZELET!Könnyen kezelhető, majd csatlakoztassa a gyerekeknek, 3 éves kortól. ✅ KOMPATIBILIS AZ ÖSSZES FÁBÓL KÉSZÜLT VASÚTI!Egyszerűen csatlakoztathat Thomas, BRIO, Melissa & Doug többet!. ✅ ÚGY TERVEZTEK, MADE IN USA!Ez egy kis játék vállalat tervez, lehetővé teszi, hogy a tesztek mindent árulunk. ✅ GYEREK, KÖRNYEZETBARÁT!A termék nem mérgező, biológiailag lebomló, valamint könnyű a környezetre.Csatlakoztassa a fa vasúti sínek, ahogy neked tetszik, majd bontsa ki a móka!A Férfi-Férfi vasúti sín adapter volt, kifejezetten a kis kezét, hogy könnyen csatlakoztassa nyomait együtt.Ha meg kell változtatni a nemét, nem probléma!Voltunk benne, hogy egy Nite Brite világít a sötétben a Kutya a Csontot extra jó!.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában