Zeusz CCTV ZCH-PC720 HD 720P Haza Ébresztőóra Rádió HD Kém Kamera Titkos Megfigyelés Rejtett Kém Kamera Modul (SD Kártya Modell/WI-FI)

Zeusz CCTV ZCH-PC720 HD 720P Haza Ébresztőóra Rádió HD Kém Kamera Titkos Megfigyelés Rejtett Kém Kamera Modul (SD Kártya Modell/WI-FI)

Rendeléséhez elérhető
HUF 19710.00
Készleten:

Ez a kamera nem egy Wi-Fi, kamera, az internet, a biztonsági kérdésekA rögzített video store a cserélhető micro SD kártya, a lejátszás számítógépen keresztül. 720 P HD 1280x720 Felbontás @ 30 FPS, Idő, Dátum.A mozgásérzékelés a felvétel hosszabb felvételi idő, Automatikus Újrahasznosítani a folyamatos felvétel. 16 GB Mirco SD-Kártyát Tartalmaz, Támogatja a maximum 32 GB Mirco SD-Kártyára.Az ébresztőóra minden eredeti Funkciók működnek.Kamera 100% - ban rejtett, nem rejtett, nem látható SD slot.Eladott Támogatott, Az usa-ban.Élő MINKET technikai támogatásra, valamint a legjobb ügyfélszolgálat.Könnyű beállítás használata. - Állítsa be néhány perc múlva. - Kész a csomag.Ez a kamera nem egy Wi-Fi, kamera, az internet, a biztonsági kérdések.A rögzített video store a cserélhető micro SD kártya, a lejátszás számítógépen keresztül. 720 P HD 1280x720 Felbontás @ 30 FPS, Idő, Dátum.A mozgásérzékelés a felvétel hosszabb felvételi idő, Automatikus Újrahasznosítani a folyamatos felvétel. 16 GB Mirco SD-Kártyát Tartalmaz, Támogatja a maximum 32 GB Mirco SD-Kártyára.Az ébresztőóra minden eredeti Funkciók működnek.Kamera 100% - ban rejtett, nem rejtett, nem látható SD slot.Eladott Támogatott, Az usa-ban.Élő MINKET technikai támogatásra, valamint a legjobb ügyfélszolgálat.Könnyű beállítás használata. - Állítsa be néhány perc múlva. - Kész a csomag. *Használja mindkét Lookcam az új DODMini Cam App.Készült Szállítják támogatott, az USA-ban.Jellemzők : 720 P HD 1280x720 Felbontás @ 30 FPS, Idő, Dátum. 16 gb-os Micro SD Kártya, Támogatja a maximum 32 gb-os Micro SD Kártya.A mozgásérzékelés a felvétel hosszabb felvételi idő, Automatikus Újrahasznosítani a folyamatos felvétel.Ez nem Wi Fi spy kamera a kamera rögzíti közvetlenül a Micro SD kártya.Ez ébresztőóra csak az elem van szüksége, ha keres egy titkos kamera a go.Úgy néz ki, pontosan olyan, mint bármely más, ébresztőóra, de ez is tartalmaz egy beépített kamera.Ez is az előnye, hogy megengedett, szinte mindenhol.A hely, a pultnál, hogy rögzítse egy találkozót, de senki nem tudja, hogy ez minden, csak nem normális ébresztőóra.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában