Ifjúsági-Vödör-Kalap Nagy Fiúk Lányok 5-16yrs,Gyerekek, Nyár Szilárd-Pamut Nap-Strand-Kalap Halász-Kap-a Tizenéves (Méret 21-22)

Ifjúsági-Vödör-Kalap Nagy Fiúk Lányok 5-16yrs,Gyerekek, Nyár Szilárd-Pamut Nap-Strand-Kalap Halász-Kap-a Tizenéves (Méret 21-22)

Rendeléséhez elérhető
HUF 710.10
Készleten:

Légáteresztő PamutCsak A Kézi Mosogatás. ☀PRÉMIUM MINŐSÉGŰ - 100% szilárd színű pamutból készült, kényelmes a tökéletes, különösen a napi tevékenységek alatt napfény.Finom pamut szövet védi az érzékeny fejbőr, a Ultraibolya.Szintén puha, pamut teszi pakolható, majd aprítsuk-képes, hordozható, Könnyű, könnyű tárolás, utazási barátságos.Így hozza mindenhol könnyen.Jön a Különböző Fekete-Fehér Színben. ☀KALAP RÉSZLET - Gyerekek Mosott Pamut Pakolható Vödör Utazási Kalap, Aranyos 21.s Színültig intézkedések körülbelül 2 cm.Réz hang szellőzés osztású, hogy a gyerekek feje Levegőt.Nem csak véd a napsütés, a szél, hanem elegáns alkalmi alkalommal nap, vagy este a gyerekek tevékenységét.Egyszerű, elegáns pamut mindennapi vödör kalapja. ☀MARADJ BIZTONSÁGBAN A NYÁRI NAP - Könnyű viselet, meg pár más ruhát.Széles karimájú védi & pajzsokat, szem, arc, nyak a napfény.tovább a haját, az arcát, a szemek által viselt, ez a kényelmes sapka alatt a szabadtéri tevékenységekhez.ez a tökéletes társ az aktív életmód. ☀KLASSZIKUS SZÍN, HOGY MEGFELELJEN a RUHÁK – Tervezett unisex vödör a kalap már az eladott fekete-fehér színek megegyeznek a gyerekek egyéniségét.Továbbá, az unisex stílusos design teszi, hogy megfelelően tökéletes mind a nagy fiúk, lányok.Jó lesz hát a gyermekek napi ing vagy ruha.soha nem elavult. ☀ALKALOMBÓL - Ifjúsági gyerekek szilárd pamut vödör kalap alkalmas 5-10yrs gyerekek, fiúk, lányok játszanak a parton, vagy kertben.Tökéletes horgászat, kirándulás, kertészkedés, úszás, kemping, csónakázás, utazás, vízi park, vagy bármilyen szabadtéri tevékenységeket.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában