A5 Konferencia Mappa Üzleti Szervező Táska Jegyzettömb Hordtáska Dokumentum Esetében A5 Portfólió Szervező (Friss Narancs)

A5 Konferencia Mappa Üzleti Szervező Táska Jegyzettömb Hordtáska Dokumentum Esetében A5 Portfólió Szervező (Friss Narancs)

Rendeléséhez elérhető
HUF 1529.10
Készleten:

* ( Gyakorlati & Kényelmes ) * Ez az A5-ös konferencia mappa humanization-úgy tervezték, 12 zsebek a különböző méretű, hálós zseb a kisebb cikkeket, mint a névjegykártya, memo, közepes pockests bill, tollak stbnagy zseb A5 laptop, ipad mini, dokumentumok, stb. * ( Könnyű & Hordozható ) * Hajtogatott méret 25*18.6 cm, súly 250g, a markolat a könyv, jó, hogy a felnőttek utaznak, megy üzleti útra, használja az irodai, otthoni, valamint alkalmas a gyermekek számára, hogy tárhelyet a stationeries, modulok, stb. * ( Divatos & Szép ) * Egyszerű stílus népszerű, valamint élénk színek növeli egyfajta elegáns, lehet dolgozott, mint egy utazási pénztárca vagy retikült, amely ideális tárolni útlevél, hitelkártyák, jegyek, képeslapok stb.minden rendezett, könnyen megtalálja extactly, amit keres. * ( A megfelelő & Fit ) * Közepes méretű, nagy kapacitású, ez a dokumentum az esetben jól illeszkedik a hátizsák, bőrönd, csizma, táska, valamint a válltáska tökéletes, hogy tovább. * ( Splashproof & Tartós ) * A jegyzettömb, hordtáska készült poliészter, amely splashproof, valamint kopásálló. * ( Gyakorlati & Kényelmes ) * Ez az A5-ös konferencia mappa humanization-úgy tervezték, 12 zsebek a különböző méretű, hálós zseb a kisebb cikkeket, mint a névjegykártya, memo, közepes pockests bill, tollak stb.nagy zseb A5 laptop, ipad mini, dokumentumok, stb. * ( Könnyű & Hordozható ) * Hajtogatott méret 25*18.6 cm, súly 250g, a markolat a könyv, jó, hogy a felnőttek utaznak, megy üzleti útra, használja az irodai, otthoni, valamint alkalmas a gyermekek számára, hogy tárhelyet a stationeries, modulok, stb. * ( Divatos & Szép ) * Egyszerű stílus népszerű, valamint élénk színek növeli egyfajta elegáns, lehet dolgozott, mint egy utazási pénztárca vagy retikült, amely ideális tárolni útlevél, hitelkártyák, jegyek, képeslapok stb.minden rendezett, könnyen megtalálja extactly, amit keres. * ( A megfelelő & Fit ) * Közepes méretű, nagy kapacitású, ez a dokumentum az esetben jól illeszkedik a hátizsák, bőrönd, csizma, táska, valamint a válltáska tökéletes, hogy tovább. * ( Splashproof & Tartós ) * A jegyzettömb, hordtáska készült poliészter, amely splashproof, valamint kopásálló.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában