URIT Húgysav Teszt Készlet. Tartalmazza a 25 tesztcsíkok,25 Lacents, Lancing Devic, Húgysav Támogatás Vizsgálati Rendszer Otthoni Használatra.

URIT Húgysav Teszt Készlet. Tartalmazza a 25 tesztcsíkok,25 Lacents, Lancing Devic, Húgysav Támogatás Vizsgálati Rendszer Otthoni Használatra.

Rendeléséhez elérhető
HUF 8999.10
Készleten:

✅ Szakmai Vér Húgysav Mérő — Gyors Teszt Húgysav index a vérNagyon pontos eredmények kap 25 másodperc.Folyamatos ellenőrzés, a Húgysav index tartani az egészségét. ✅ 200 Beállítja, hogy Adatokat Tároló — URIT húgysav mérő teszt jön-val egy kiváló tulajdonsága a beépített tároló 200 legfrissebb eredményeket időpontban, amely lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy nyomon követhesse a Húgysav szintje. ✅ Pontos Eredmény — A húgysav szintje ingadozik a nap folyamán miatt fogyasztása az élelmiszer, hidratációs szint, valamint a testmozgás.Ezért javasolt, hogy a húgysav tesztelés első dolog reggel nélkül bevitt víz vagy étkezés pontos eredményt. ✅ Csak Apró Vér Szükséges — Csak 1µL kis minta. ✅ Húgysav Vizsgálat Teljes Starter Kit — Ez, amely mind az önellenőrzésre, vagy az egészségügyi szakemberek.Ez magában foglalja 1 húgysav mérő, 25 minta csík, 1 Lancing Eszköz, 25 lándzsa, Tároló, táska, illetve a Jótállási jegy. ✅ A vér Húgysav-kit utasítások : A URIT vér húgysav tesztcsíkok, amelyek rendeltetésük az URIT Vér Húgysav Mérő csak.Csík kell tárolni, száraz helyen, hőmérséklet között (39°F - 86°F).Tesztcsíkok nem kell hő hatására, közvetlen napfény, vagy fagypont alatti hőmérsékleten.Használati teszt csík a 3 hónap első felbontása után.URIT Húgysav Teszt Készlet.Tartalmazza a 25 tesztcsíkok,25 Lacents, Lancing Devic, Húgysav Támogatás Vizsgálati Rendszer Otthoni Használatra.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában