XZGDEN hajátültetés Paróka, 10 a Nők Rövid, Egyenes Paróka Természetes, Divatos Paróka Szintetikus W/Bang Szürke,Pasztell, Hullámos Paróka

XZGDEN hajátültetés Paróka, 10 a Nők Rövid, Egyenes Paróka Természetes, Divatos Paróka Szintetikus W/Bang Szürke,Pasztell, Hullámos Paróka

Rendeléséhez elérhető
HUF 1557.00
Készleten:

Kedves Megjegyzés : Ez az Elem Színe Miatt Változhat Rejlő Gyártási Módosítások Vagy A Számítógép-Monitor a színre vonatkozó Beállításokat 15 Napon Belül Nem Ok Arra, Hogy Visszaküldheti Azt.De Kérlek, Tartsd A Haj Külső Csomagolása Sértetlen. ❤Alkalmas puccos buli, jelmez jelmezes show, zenei fesztiválok, stb. ❤Elegáns, szürke, fehér, rövid, egyenes hajad lehet mérkőzés bármilyen arcbőr színe szembe. ❤Állítható pántok, légáteresztő paróka sapka elfér különböző fej mérete. ❤Készült ellenálló szintetikus szálak, hogy puha, kényelmes, nem serkentik a bőr.Termék leírás[Wig]Itt van egy cég elkötelezett a többsége igényeinek paróka.Célunk, hogy az ön számára a legjobb vásárlási élmény.Reméljük, hogy a paróka hozza meg a bizalmat, a szépséget.Megy a fél, dátum barátaiddal, menj el többet.Reméljük, hogy termékeink mindig veled lesz.[Emberi Haj Paróka]a jelenlegi piacon, ahol a minőség a különböző paróka termékek egyenetlen,akkor mindig az ad, hogy a legjobb termékeket.Még mindig nagyon fiatal, kell a biztatás, támogatás.Ha bármilyen javaslata van javulás,ne habozzon kapcsolatba lépni velünk.Mi aktívan tanulni, hogy folyamatosan javítsa a termékek.Tulajdonságok : - Anyaga : Szintetikus Rost - Szín : Szürke-Fehér - Hossz : Kb. 10 inch Package Tartalma : 1 Darab a Nők Rövid, Egyenes Wig1 Darab Paróka Nettó Cap Note : a hosszú távú szállítás, pls rázni használat előtt, hogy lazítsa fel megszabadulni a haj hullik.Ha a haj , kérjük, használja valami érdekel, megoldás vagy víz, fésű, a haj, a haj, a haj tipp, hogy a haj sima.Akkor úgy fog kinézni, mint a képen.Lehet dauerolt, valamint festett. (Hőmérséklet Alatt 120 ° c/248℉)hatására a fény, a különböző monitor fényerejét, lehet, hogy van némi különbség a színtónus a fényképet, majd a tényleges tétel.Mossa meg a haját, legalább kétszer egy héten.Kérjük, használja a jó minőségű sampon, kondicionáló termékek.feltételek a haj nagyon fontos, hogy puha legyen, illetve kezelhető.Hagyja megszáradni, ahelyett, szárítás.Egyenesítse ki a haja finoman ujjaival a végén a tetejére.Soha ne aludj vizes a haja, s lehet becsomagolni, hogy megakadályozzák a tekergő.

További részletek

- Material:
Synthetic Fibre
- Color:
Grey White
- Length:
Approx. 10 inch
Package Includes:
1 Piece Women Short Straight Wig:
1 Piece Wig Net Cap:
Note:
For the long term shipment, pls shake it before using to loosen it up and get rid of the hair shedding.:
If the hair is , please use some care solution or water and comb the hair from the hair to the hair tip to make the hair smooth. Then it will look as the picture.:
It can be permed and dyed. (Temperature Under 120℃/248℉):
Due to the effect of light and the different monitor's brightness, there could be some slight differences between the color tone of the photo and the actual item.:
Directions:
1.Wash your hair at least twice a week.Please use the good quality shampoo and conditioning products.conditions the hair is very important to make it soft and manageable.Let it air dry instead of blow dry. 2.Straighten out hair gently with your fingers from end to top. 3.Never sleep with wet hair and you may wrap it to prevent tangling.:
Safety Warning:
Our hair are real brazilian human hair, it is very healthy, and do not cause any harm to the human body, but for the children to use the help of the guardian and under the care to avoid unsafe conditions during production or in :

Hasonló termékek a kategóriában