Emraw Prémium Kis Ragasztó Stick 1.27 Oz (36g) Biztonságos Sima Ránc Sav Szabad - az Iskolában, Otthon & Iroda (Csomag 8)

Emraw Prémium Kis Ragasztó Stick 1.27 Oz (36g) Biztonságos Sima Ránc Sav Szabad - az Iskolában, Otthon & Iroda (Csomag 8)

Rendeléséhez elérhető
HUF 1.67
Készleten:

✓ Emraw Prémium Kis Ragasztó Gyermekek Számára Tervezték, Tartalmaz Egy Biztonságos, Nem mérgező Képlet, Hogy Megy A Fehér, száraz Tiszta, Professzionális minőségű EredményekEz a Folyadék Iskolai Ragasztó Termel Egy Erős Kötelék, Hogy a Karton, Szövet, Bőr, Papír, Fa, Anyagok.Ez Mosható, Öblítés El Szappannal, Meleg Vízzel, Így A Takarítás Könnyen, Gyorsan.Használhatja A Különböző Ravaszkodó Projektek. ✓ SPECIFIKÁCIÓK : Ez Emraw Prémium Kis Ragasztót, Több Anyag, Mint a Poliuretán.Thi s Anyag Mosható & Cleanable.Használhatja A Különféle Ravasz Projektek Anélkül, Hogy Sérülést Vagy Veszélyt Okozhatnak. ✓ MINŐSÉG : Ez Emraw Prémium Kis Ragasztó Magas Minőségű Ragasztó.Kész Nos & Egyértelmű A megfelelő Karbantartás. ✓ DESIGN : Ez Emraw Prémium Kis Ragasztó a Célja, egy Kör Alakú Bottal.Ez lehet használni, könnyen érintése nélkül a Ragasztó. ✓ HASZNÁL : Ez Emraw Prémium Kis Ragasztó használja a papír,szövet crafs kötvények.Ez kötvények Erősen.Lehet használni a különböző Ravaszkodó Projektek.Ez is használható a Home Improvement & Dekoráció.Mint egy példa a 'Meg kell csatolni a Háttérkép vagy a Tartót a falra.Akkor használja ezt a Ragasztó könnyen & befejezni a munkát.Használja az Oktatási & Hivatalos célra például a kapcsolódó Képet Alkalmazások.Ez egy nagyon hasznos dolog, a Művészeti Projektek. ✓ Emraw Prémium Kis Ragasztó Gyermekek Számára Tervezték, Tartalmaz Egy Biztonságos, Nem mérgező Képlet, Hogy Megy A Fehér, száraz Tiszta, Professzionális minőségű Eredmények.Ez a Folyadék Iskolai Ragasztó Termel Egy Erős Kötelék, Hogy a Karton, Szövet, Bőr, Papír, Fa, Anyagok.Ez Mosható, Öblítés El Szappannal, Meleg Vízzel, Így A Takarítás Könnyen, Gyorsan.Használhatja A Különböző Ravaszkodó Projektek. ✓ SPECIFIKÁCIÓK : Ez Emraw Prémium Kis Ragasztót, Több Anyag, Mint a Poliuretán.Thi s Anyag Mosható & Cleanable.Használhatja A Különféle Ravasz Projektek Anélkül, Hogy Sérülést Vagy Veszélyt Okozhatnak. ✓ MINŐSÉG : Ez Emraw Prémium Kis Ragasztó Magas Minőségű Ragasztó.Kész Nos & Egyértelmű A megfelelő Karbantartás. ✓ DESIGN : Ez Emraw Prémium Kis Ragasztó a Célja, egy Kör Alakú Bottal.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában