Márvány Tál Gyönyörű Célja, Márvány Tál, a Több Célra Használható, mint a Központi Tál Gyümölcs Tál által Maa Santoshi Kézműves (9 Cm)

Márvány Tál Gyönyörű Célja, Márvány Tál, a Több Célra Használható, mint a Központi Tál Gyümölcs Tál által Maa Santoshi Kézműves (9 Cm)

Rendeléséhez elérhető
HUF 9000.00
Készleten:

✔️ANYAG : - Márvány ✔️KÉZZEL készített TERMÉSZETES TÁL : - szeretünk, Sokan úgy Néz ki, Természetes Márvány.Ez A Kézzel Készített, Fehér Dekorációs Tál Van Egy Csiszolatlan Kivitelben, Hogy A Márvány.Ez A Kézműves Tál Hozzáteszi, Elég Részletesen.Lenyűgöző A Tálat, Hogy Ez A Tál Része, A Díszítés, Ha Fehér Levél Design Tökéletes Az Események & A Téli Esküvő, Vagy Egy Esküvő. ✔️ TÖKÉLETES AJÁNDÉK : - Remek Ajándék Candy/Száraz Gyümölcsök/Dió, Stb.Tökéletes Modern Otthon, A Dekoráció Az Otthoni Konyha, Ebédlő, Vagy Étteremben A Vendég Felek.Is Lehet, Mint Egy Ajándék A Házavató/ Party/ Esküvő/ Születésnap/ Új Év, Stb. ✔️ DESIGN : - Ez a Márvány Tál Kézzel Készített, Előállított Legjobb Minőségű.Ez A Klasszikus Stílusú Design Tál/Lemez.A Klasszikus Design, Felépítés Teszi Őket Kell Art Azok Között, Akik A Szerelem Gyűjtése Különböző Látványos Eleme.A Gyönyörű Design, Részletes Faragás, Szép Szerkezet Együtt, Hogy Ez Egy Kívánatos Kiegészítője A Haza.Ők Is Bizonyítja, Hogy Remek Ajándék Azoknak, Akik Szeretik Összejövetel Kollekcióhoz. ✔️TÖBB FELHASZNÁLÁSOK : - Ez a Tál Egy Gazdag, Előkelő Nézd, Működik, Különböző Célokra.Semmit, Hogy Helyre Fog Állni.El Tudjuk Képzelni, Használja, Mint Egy Tál, Hogy Tartsa Tasak Só/ Cukor Stb, Candy Tál, Mint Egy Kis Dekorációs Tál Kulcsok Vagy Ékszert, Egy Éjjeli Szervező. ✔️SZÁRMAZÁSI ORSZÁG : India. ✔️ANYAG : - Márvány. ✔️KÉZZEL készített TERMÉSZETES TÁL : - szeretünk, Sokan úgy Néz ki, Természetes Márvány.Ez A Kézzel Készített, Fehér Dekorációs Tál Van Egy Csiszolatlan Kivitelben, Hogy A Márvány.Ez A Kézműves Tál Hozzáteszi, Elég Részletesen.Lenyűgöző A Tálat, Hogy Ez A Tál Része, A Díszítés, Ha Fehér Levél Design Tökéletes Az Események & A Téli Esküvő, Vagy Egy Esküvő. ✔️ TÖKÉLETES AJÁNDÉK : - Remek Ajándék Candy/Száraz Gyümölcsök/Dió, Stb.Tökéletes Modern Otthon, A Dekoráció Az Otthoni Konyha, Ebédlő, Vagy Étteremben A Vendég Felek.Is Lehet, Mint Egy Ajándék A Házavató/ Party/ Esküvő/ Születésnap/ Új Év, Stb. ✔️ DESIGN : - Ez a Márvány Tál Kézzel Készített, Előállított Legjobb Minőségű.Ez A Klasszikus Stílusú Design Tál/Lemez.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában