ZUKEEMTS Wc Kefe Hajlított Láb Wc Tisztító Kefe,Háztartási Hosszú Nyelű Wc Kefe Nélkül zsákutca,Fürdőszoba, Tiszta Ecsettel(Kék, Rózsaszín)

ZUKEEMTS Wc Kefe Hajlított Láb Wc Tisztító Kefe,Háztartási Hosszú Nyelű Wc Kefe Nélkül zsákutca,Fürdőszoba, Tiszta Ecsettel(Kék, Rózsaszín)

Rendeléséhez elérhető
HUF 5382.00
Készleten:

✦A hosszú kezelni wc kefe is megakadályozza a kezét attól, hogy piszkos a tisztítás során ●A szép sörte, nem könnyen deformálódik, majd a szőrt szép, tiszta, jó detergency. ●A hajlított ív kefét a kényelmes tisztítás a wc-henger, hornyok, hiányosságok, szögletek, stb. ●A bővített nyelével a markolat kényelmes, nem piszkolja be a kezét.Ez is tiszta a hiányosságok, a fürdőszobában csatornába szélén a wc-n. ●Kompakt mérete miatt ideális szűk terek mellett mosdó vagy mosogató. ✦A hosszú kezelni wc kefe is megakadályozza a kezét attól, hogy piszkos a tisztítás során. ●A szép sörte, nem könnyen deformálódik, majd a szőrt szép, tiszta, jó detergency. ●A hajlított ív kefét a kényelmes tisztítás a wc-henger, hornyok, hiányosságok, szögletek, stb. ●A bővített nyelével a markolat kényelmes, nem piszkolja be a kezét.Ez is tiszta a hiányosságok, a fürdőszobában csatornába szélén a wc-n. ●Kompakt mérete miatt ideális szűk terek mellett mosdó vagy mosogató.Méret : Mint látható, a picture Material : PP+ acél pipecolor : Kék , Pink Quantity : 1db.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában