Xueanan Nyuszi Hátizsák, Aranyos Nyuszi Hátizsák, Nyuszi Hátizsák Lányoknak, Nyuszi Hátizsák (Rózsaszín, L (Alkalmas több, mint 10 éves))

Xueanan Nyuszi Hátizsák, Aranyos Nyuszi Hátizsák, Nyuszi Hátizsák Lányoknak, Nyuszi Hátizsák (Rózsaszín, L (Alkalmas több, mint 10 éves))

Rendeléséhez elérhető
HUF 1709.10
Készleten:

【Hűtőszekrény Nyitó 】A Nyuszi Hátizsák Multi-funkcionális design táska, Külső tároló táska is 180 fokos oldalsó ajtó bezárása, hogy segítse a gyermekek fejlesztése egy jó szokása, tároló 【Rejtett Hátsó Zsebében】Nyuszi Hátizsák Zsebében tárolható mobiltelefon, pénztárca, valamint más fontos elemeket. 【Fényvisszaverő Hátsó Design】Az Aranyos Nyuszi Hátizsák vissza a zsák ki a tükröződő figyelmeztető szalag segítségével erős fényvisszaverő anyag, a sötét vagy sötét tükrözi erős fény, javítja az utazás biztonságát. 【Vízálló Szövet】Ha eső esik, ez a nyuszi hátizsák, lehet, dia, gyorsan, anélkül, hogy beszivárog a zsák, hatékonyan védi az elemeket a táskát, hogy nedves az eső. 【Ideális Ajándék】adhat a kawaii hátizsák iskolába, mint egy ajándék, hogy a gyerekek vagy a barátok, mert nem csak szép, divatos, a gyerekek, barátok biztosan tetszik. 【Hűtőszekrény Nyitó 】A Nyuszi Hátizsák Multi-funkcionális design táska, Külső tároló táska is 180 fokos oldalsó ajtó bezárása, hogy segítse a gyermekek fejlesztése egy jó szokása, tároló. 【Rejtett Hátsó Zsebében】Nyuszi Hátizsák Zsebében tárolható mobiltelefon, pénztárca, valamint más fontos elemeket. 【Fényvisszaverő Hátsó Design】Az Aranyos Nyuszi Hátizsák vissza a zsák ki a tükröződő figyelmeztető szalag segítségével erős fényvisszaverő anyag, a sötét vagy sötét tükrözi erős fény, javítja az utazás biztonságát. 【Vízálló Szövet】Ha eső esik, ez a nyuszi hátizsák, lehet, dia, gyorsan, anélkül, hogy beszivárog a zsák, hatékonyan védi az elemeket a táskát, hogy nedves az eső. 【Ideális Ajándék】adhat a kawaii hátizsák iskolába, mint egy ajándék, hogy a gyerekek vagy a barátok, mert nem csak szép, divatos, a gyerekek, barátok biztosan tetszik.Típus : Kawaii Hátizsák Anyaga : Oxford szövet Bezárása Típusa : Cipzár Szín : Kék, Rózsaszín, Lila Méret : L (több, mint 10 éves), S (3-10 éves) a Csomag tartalmazza : 1 x Rossz Nyuszi Hátizsák.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában