Yoaokiy 1 Éve, Léggömb, Dekorációk, Boldog 1. Jubileumi Party Kellékek - Arany Csillogó 1 Éves Évforduló Léggömb, Banner, 2 Szív Fólia, 1.

Yoaokiy 1 Éve, Léggömb, Dekorációk, Boldog 1. Jubileumi Party Kellékek - Arany Csillogó 1 Éves Évforduló Léggömb, Banner, 2 Szív Fólia, 1.

Rendeléséhez elérhető
HUF 3.00
Készleten:

1, A kit beleértve 1 X 16inch boldog évfordulót léggömb, 1 X 40inch száma 1 léggömb, 2 X 1 inch szív lufi házassági évforduló fél vagy egyéb 1 évfordulója téma party dekoráció.Az alumínium fólia léggömb nem lebeg, még akkor is, ha tele van a hélium, nem fog lebegni.Kérjük, illessze be a falon, vagy akasztani a kötelet. 1, meg a szalma;. 2 Kövesse a nyíl irányába,fel a szalmának a középső, két rétegben, ezüst papír, majd indítsa el felfújni;. 3,Töltse ki ahhoz, hogy óvatosan húzza ki a szalma, csomót automatikus zárolási. 1, Vedd elő a szalmát adunk ingyenes;. 2 Helyezze be a csövön keresztül az inflációs pórusok, amíg jön a gáz;. 3 Finoman nyomja meg a lufit, amíg üres;. 4, Akkor azt tedd el. [Lesz] - 1 Készlet 1. arany jubileumi party dekoráció, beleértve 1 X 16inch boldog évfordulót léggömb, 1 X 40inch száma 1 léggömb, 2 X 18 hüvelyk szív lufi. [Használja alkalommal] - Tökéletes 1. házassági évforduló fél vagy egyéb 1 évfordulója téma party dekoráció. [Nagy méretű] - A 40 hüvelyk '1' léggömb nagyon feltűnő, de tökéletesen értelmezi a téma a párt. [Többcélú] - tudod használni, hogy díszítse a desszert táblázatok, ajándék, táblázatok, falak, ablakok, szobák, ajtók, erkély, udvar, kerítés, mennyezet, stb. [Megjegyzés] - Az alumínium fólia léggömb nem lebeg, még akkor is, ha tele van a hélium, nem fog lebegni.Kérjük, illessze be a falon, vagy akasztani a kötelet. [Lesz] - 1 Készlet 1. arany jubileumi party dekoráció, beleértve 1 X 16inch boldog évfordulót léggömb, 1 X 40inch száma 1 léggömb, 2 X 18 hüvelyk szív lufi. [Használja alkalommal] - Tökéletes 1. házassági évforduló fél vagy egyéb 1 évfordulója téma party dekoráció. [Nagy méretű] - A 40 hüvelyk '1' léggömb nagyon feltűnő, de tökéletesen értelmezi a téma a párt. [Többcélú] - tudod használni, hogy díszítse a desszert táblázatok, ajándék, táblázatok, falak, ablakok, szobák, ajtók, erkély, udvar, kerítés, mennyezet, stb. [Megjegyzés] - Az alumínium fólia léggömb nem lebeg, még akkor is, ha tele van a hélium, nem fog lebegni.Kérjük, illessze be a falon, vagy akasztani a kötelet.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában