Kis papírzacskó, 20db Kraft Papír Anyag Kraft Papír Táskák Újrahasználható a Kis Tárgyakat, Ajándékokat(Határ szilárd alapítvány)

Kis papírzacskó, 20db Kraft Papír Anyag Kraft Papír Táskák Újrahasználható a Kis Tárgyakat, Ajándékokat(Határ szilárd alapítvány)

Rendeléséhez elérhető
HUF 1166.40
Készleten:

Környezetbarát kraft papír táskák más, mint a többi műanyag zsákokat abban, hogy újra fel lehet használni, ami környezetbarátKraft papír magas rugalmasság, valamint könny ellenállás, ami nagyon megfelelő a termékek, amelyek megkövetelik erős, erős, tartós táskák.Nagyon jól működnek, de lehet, használt ruhák, ajándékok, kisebb elemek, stb.Lehet használni, mint egy Karácsonyi ajándék táska, Valentin napi táska, hogy a gyerek tegye cukorka.Beleértve a csomag 20db, találkozó a különböző igényeket.Szolgáltatás : 1. kraft papír táskák más, mint a többi műanyag zsákokat abban, hogy újra fel lehet használni, ami környezetbarát. Kraft papír magas rugalmasság, valamint könny ellenállás, ami nagyon megfelelő a termékek, amelyek megkövetelik erős, erős, tartós táskák. Nagyon jól működnek, de lehet, használt ruhák, ajándékok, kisebb elemek, stb. Lehet használni, mint egy Karácsonyi ajándék táska, Valentin napi táska, hogy a gyerek tegye cukorka. Beleértve a csomag 20db, találkozó a különböző igényeket.Tulajdonságok : Állapot : 100% Márka New Item Típusa : Kraft Papír Bag Material : Kraft Paper Optional Színe : Zöld, Rózsaszín, Kék, Méret : Kb.8 a Csomag Lista : 20 x Kraft Papír Táska.

További részletek

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Kraft Paper Bag
Material:
Kraft Paper
Optional Color:
Green, Pink, Blue
Size:
Approx. 21 x 11 x 27.5cm / 8.3 x 4.3 x 10.8in
Package List:
20 x Kraft Paper Bag :

Hasonló termékek a kategóriában