Keenso Üveg Szárító, Több Funkció Összecsukható Bögre Birtokosai Kihúzható Üveg Szárító Állvány Csésze Ital Csatorna Rack Asztali Konyha(Sárga)

Keenso Üveg Szárító, Több Funkció Összecsukható Bögre Birtokosai Kihúzható Üveg Szárító Állvány Csésze Ital Csatorna Rack Asztali Konyha(Sárga)

Rendeléséhez elérhető
HUF 785.70
Készleten:

Magas minőségű Anyagok : Élelmiszer-biztonság, a csatorna rack készült élelmiszer-minőségű műanyag, környezetbarát, valamint nem sajátos illataTökéletes Ajándék : Multifunkcionális használni, nem csak egy palacktartó, hanem egy szép dekoráció a baba.Gyönyörű Design : a Különleges egység kialakítása, amely alkalmas szárítás üvegeket tartozékok különböző formájú, méretű.Biztonságos Használat : Az ágak nem sorja, illetve nem károsítja az üveget valamint a mellbimbó.Gyorsan szárad, az üveg lóg a fogason, hogy magától megszáradjon, könnyen telepíthető.Minőségi Szolgáltatás : 100% minőségi, biztonsági garancia.Ha kétségei vannak, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba, mi lesz az ön számára a legjobb szolgáltatást.Szolgáltatás : 1. Élelmiszer-biztonság, a szárító állvány készült élelmiszer‑minőségű műanyag, amely környezetbarát, nem furcsa szaga. A különleges egység kialakítása, amely alkalmas szárítás cumisüveg, kiegészítők, különböző formájú, méretű. Biztonságos a használata.Az ágak burr‑ingyenes, illetve nem károsítja cumisüveg mellbimbó. Ez gyorsan szárad, a tejes üveggel lehet szárított természetesen által lóg a fogason, de könnyen telepíthető. Multifunkcionális használatra, ez nem csak egy palacktartó, hanem egy gyönyörű dekoráció babák.Specifikáció : Elem Típus : Polc Anyaga : PP Súly : Kb.3 oz a Termék Mérete : Kb.5 a Vonatkozó Forgatókönyvek : Bejárat, Konyha, Étterem, Iroda, Stb.Zárójel : 9 Zárójelben Fő Zárójel : A Szárítási Tej Üveg, Papír Törölköző, Pohár, Elvezetését, Stb.Kiegészítő Konzol : Alapvető Kellékek, Mellbimbó, Csésze Fedél, Stb.A csomag Lista : 1 x Tároló Állvány Megjegyzés : 1. Kérem, engedje meg, 1‑2 cm hiba miatt kézi mérés.Köszönöm a megértést. Monitorok nem kalibrált azonos, elem szín jelenik meg képeket lehet mutatja kismértékben eltér a valós tárgy.Kérjük, vegye az igazi, mint a standard.

További részletek

Item Type:
Shelf
Material:
PP
Weight:
Approx. 122g / 4.3oz
Product Size:
Approx. 14x13x19cm / 5.5x5.1x7.5in
Applicable Scenarios:
Entrance, Kitchen, Restaurant, Office, Etc.
Bracket:
9 Brackets
Main Bracket:
Drying Milk Bottles, Paper Towels, Cups, Draining, Etc.
Auxiliary Bracket:
Key Accessories, Nipple, Cup Lid, Etc.
Package List:
1 x Storage Rack:
Note:
1. Please allow 1‑2cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:

Hasonló termékek a kategóriában