DMJWAN Chenille Kézilabda Lóg a Törölközőt Szuper Nedvszívó Konyha, Wc, Megvastagodása Gyorsan Száradó Aranyos Törölköző (Fehér & Szürke)

DMJWAN Chenille Kézilabda Lóg a Törölközőt Szuper Nedvszívó Konyha, Wc, Megvastagodása Gyorsan Száradó Aranyos Törölköző (Fehér & Szürke)

Rendeléséhez elérhető
HUF 1.00
Készleten:

【Magas minőségű anyagok】Zsenília szövet egy anyagból készült rövid szálak, vagy szálból, különböző finomságú, erő megcsavarvaEz bélelt, puha tapintású, vastag, világos szerkezetű. 【Jó a víz felszívódását teljesítmény】A zsenília, valamint beépített szivacs jó a víz felszívódását, a kéz a labdát képesek elnyelni majdnem 400 ML vízzel, hogy nedves kézzel száraz azonnal. 【Több színben】Ez a kéz a labdát, nagyon aranyos, mint egy aranyos robbanó fej, három szín közül lehet választani, szürke dobra meg sár-álló, fehér kis friss, kék elegáns, csendes.Ez lehet akasztani a fürdőszobában, mosdó, konyha, stb. 【Nedvesség könnyen elpárolog】Chenille jó kendő, elpárolog a víz gyorsan, de nem könnyű, hogy szaporodnak a baktériumok.Ismételt használat nem fog labdát, ismételt súrlódás nem generál a statikus elektromosság. 【Könnyű tisztítás】ajánlott mosni kézzel mosd meg hideg vízzel, majd száraz természetesen a tisztítás után. 【Magas minőségű anyagok】Zsenília szövet egy anyagból készült rövid szálak, vagy szálból, különböző finomságú, erő megcsavarva.Ez bélelt, puha tapintású, vastag, világos szerkezetű. 【Jó a víz felszívódását teljesítmény】A zsenília, valamint beépített szivacs jó a víz felszívódását, a kéz a labdát képesek elnyelni majdnem 400 ML vízzel, hogy nedves kézzel száraz azonnal. 【Több színben】Ez a kéz a labdát, nagyon aranyos, mint egy aranyos robbanó fej, három szín közül lehet választani, szürke dobra meg sár-álló, fehér kis friss, kék elegáns, csendes.Ez lehet akasztani a fürdőszobában, mosdó, konyha, stb. 【Nedvesség könnyen elpárolog】Chenille jó kendő, elpárolog a víz gyorsan, de nem könnyű, hogy szaporodnak a baktériumok.Ismételt használat nem fog labdát, ismételt súrlódás nem generál a statikus elektromosság. 【Könnyű tisztítás】ajánlott mosni kézzel mosd meg hideg vízzel, majd száraz természetesen a tisztítás után.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában