Walkie Talkie Fülhallgató, Szilikon Rugalmas, Tartós Hipoallergén Két Rádió Hangszóró, Környezetbarát, Puha a Két Rádió Tartozékok (M 2 Pár)

Walkie Talkie Fülhallgató, Szilikon Rugalmas, Tartós Hipoallergén Két Rádió Hangszóró, Környezetbarát, Puha a Két Rádió Tartozékok (M 2 Pár)

Rendeléséhez elérhető
HUF 2.33
Készleten:

MARAD BIZTONSÁGOS : Csere walkie talkie earmold továbbra is biztonságos, nem fogja blokkolni a hallójáratba is megerőltető edzések alattKÖRNYEZETBARÁT : Két rádió fül penész környezetbarát, nem szennyező, könnyű súly, igazán puha, kényelmes, a cég.RUGALMAS : Két rádió fül penész csere nyúlik nos, nem deformálódik könnyen elhalványul, de tartós.TÖKÉLETES az ÖN SZÁMÁRA : Szilikon két rádió earmold illeszkedik a legtöbb tekercs cső audio készletek, akár a bal vagy a jobb fül, akkor válassza ki a preferencia.PUHA, KÉNYELMES : Walkie talkie earmold készült antiallergén, orvosi minőségű szilikon, hogy puha, kényelmes ahhoz, hogy felejtsd el, hogy ott van.Szolgáltatás : 1. PUHA, KÉNYELMES : Walkie talkie earmold készült antiallergén, orvosi minőségű szilikon, hogy puha, kényelmes ahhoz, hogy felejtsd el, hogy ott van. TÖKÉLETES az ÖN SZÁMÁRA : Szilikon két rádió earmold illeszkedik a legtöbb tekercs cső audio készletek, akár a bal vagy a jobb fül, akkor válassza ki a preferencia. RUGALMAS : Két rádió fül penész csere nyúlik nos, nem deformálódik könnyen elhalványul, de tartós. MARAD BIZTONSÁGOS : Csere walkie talkie earmold továbbra is biztonságos, nem fogja blokkolni a hallójáratba is megerőltető edzések alatt. KÖRNYEZETBARÁT : Két rádió fül penész környezetbarát, nem szennyező, könnyű súly, igazán puha, kényelmes, a cég.Specifikáció : Elem Típus : Két Rádió Fül Mold Material : Silicone How kell Használni : vissza use Package Lista : 4 x Two Rádió Fül Moldor10 x Two Rádió Fül Moldor20 x Two Rádió Fül Penész.

További részletek

Item Type:
Two Way Radio Ear Mold
Material:
Silicone
How to Use:
Replace and use:
Package List:
4 xTwo Way Radio Ear Mold:
or10 xTwo Way Radio Ear Mold:
or20 xTwo Way Radio Ear Mold:

Hasonló termékek a kategóriában