GIRKING Digitális Optikai Optikai, hogy Analóg 2RCA+3,5 mm-es Jack Sztereó Audio Kábel a PS4,Xbox-ot,HDTV-t,DVD-t,Fejhallgató(10 Méter)

GIRKING Digitális Optikai Optikai, hogy Analóg 2RCA+3,5 mm-es Jack Sztereó Audio Kábel a PS4,Xbox-ot,HDTV-t,DVD-t,Fejhallgató(10 Méter)

Rendeléséhez elérhető
HUF 1.33
Készleten:

【Digitális-Analóg】Egyszerű megoldás, hogy megtérít, digitális optikai audio, hogy a 3,5 mm-es jack vagy RCA L/R analóg audio jelet (nem képes arra, hogy a fordított) 【Széles körben Kompatibilitási】Ez audio kábel továbbítja a hangot a készülék optikai felület, például Xbox One/TV/PS4 - /DVD - /HD TV Box Erősítő/Soundbox/Fejhallgató. 【Magas Minőségű Anyagok】Használata környezetbarát TPE rugalmas anyag, Ez RCA Audio Kábel halad 10000+ kanyarban vizsgálatok, valamint ellenáll minden csavar, tug, valamint a gubanc.Aranyozott csatlakozók, valamint alumínium hüvely ellenállni a korrózió, valamint biztosítják az optimális hangminőség.A kiterjesztett drót közös tervezés védi az Audio Kábelt hajlítás. 【Fantasztikus hangminőség】Az Audió Kábel kínál egy figyelemre méltó sztereó hang élményt.Egyesíti a zománcozott réz vezeték, alumínium burkolat, 24 K aranyozott csatlakozó dupla shieldings, hogy megvédje az audio jel ellen RF, EM pedig föld hurok interferencia átvitel során, valamint biztosítani a zaj-ingyenes, illetve az ultra-tiszta hangminőséget. 【Vásároljon bizalommal】biztosak Vagyunk benne a terméket kínálunk 12 hónap garancia 100% - os pénz-visszafizetési garancia.Egy ésszerű ár szilárd gyártási minőség, Az RCA Audio Kábel valami, amit figyelembe kell vennie, ha kell egy prémium, illetve tartós RCA kábel a házi hangrendszerhez. 【Digitális-Analóg】Egyszerű megoldás, hogy megtérít, digitális optikai audio, hogy a 3,5 mm-es jack vagy RCA L/R analóg audio jelet (nem képes arra, hogy a fordított). 【Széles körben Kompatibilitási】Ez audio kábel továbbítja a hangot a készülék optikai felület, például Xbox One/TV/PS4 - /DVD - /HD TV Box Erősítő/Soundbox/Fejhallgató. 【Magas Minőségű Anyagok】Használata környezetbarát TPE rugalmas anyag, Ez RCA Audio Kábel halad 10000+ kanyarban vizsgálatok, valamint ellenáll minden csavar, tug, valamint a gubanc.Aranyozott csatlakozók, valamint alumínium hüvely ellenállni a korrózió, valamint biztosítják az optimális hangminőség.A kiterjesztett drót közös tervezés védi az Audio Kábelt hajlítás. 【Fantasztikus hangminőség】Az Audió Kábel kínál egy figyelemre méltó sztereó hang élményt.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában