Zhmyyxgs Kard Damaszkuszi edzett Acél, Kézzel készült Penge Alufelni YIN YANG Xuan WU Kard

Zhmyyxgs Kard Damaszkuszi edzett Acél, Kézzel készült Penge Alufelni YIN YANG Xuan WU Kard

Rendeléséhez elérhető
HUF 972.00
Készleten:

A Katana 100% - os Tisztaságú, Kézzel Kovácsolt, Kézzel Kihegyezett, hogy hozzon Létre egy Tökéletes Penge, Lenyűgöző KivitelezésHiszünk abban, hogy tartása az ügyfelek boldog, valamint biztosítja a legjobb kard egy illetékes ár.Folyamatosan kutatja, mind a fejlődő, új-alakú kardot, s visszaállította az ősi kohászati fordulhat elő, technikák.Ez a termék használható védelmet a kegyetlen vadállatok során kemping vagy a szabadtéri tevékenységekhez.Ez lehet adni, mint egy ajándék, vagy a gyűjtemény.Műszaki adatok : Teljes Hossz : 42.8 Hüvelyk/110cm Penge Hossz : 28.8 Hüvelyk/78cm Fogantyú Hossza : 12 Cm/30 cm Penge Anyaga : Damaszkusz edzett Acél Kezelni, tok : fa Tömeg után csomagolás : körülbelül 1,8 KG kard Anyaga : Ötvözet Meleg parancssor : kedves barátaim, Mert a kard mind a 100% - os tisztaságú, kézzel készített, Ez körülbelül 7~30 nap, vagy úgy, hogy teljes készült.Következő minta kézzel mért méretek (körülbelül), a Mérések lehetnek hibák.Ráadásul a színe lehet, hogy nem jelenik meg, pontosan úgy, ahogy a való életben miatt variáció között, számítógép, monitor felbontás, fények.Mivel a kézzel készített termékek, szóval lehet, hogy az elem kap, egy kicsit más, mint a fotó sorrendben szerepel .kérjük érvényesül eléggé.Ez csak egy kard, nincs kard állvány, a kard állvány, csak a kedvéért lövés.( A fa állni elem képek NEM szerepel ) Ajándék : Kard Táska (Véletlenszerű küldeni, nem lehet ugyanaz, mint a kép, szín, kérlek, értsd meg.) Arról, hogy Mi (Zhou Kardja Bolt) : alapították, a tizenharmadik évben a Qing-Dinasztia Qianlong Császár (1748).Az alapító volt a kovács Zhou Sheng lett híres a Qing Dinasztia idején, a Qing-Dinasztia.Én vagyok a hatodik generációs leszármazottja Zhou kardja bolt.Én vagyok a mester, aki szereti a kardokat, játszik, kardok, működik, mint egy kard, pedig szintén egy régi iparos, aki harcolt, több mint harminc éve.A kamaszkorban, követtem a nagyapám.Így a kardok,Csiszolás Kard,közgyűlés kard Ezek a több tucat folyamatok.

További részletek

Overall Length:
 42.8 Inches/110cm
Blade    Length :
28.8 Inches/78cm
Handle  Lenght  :
12 Inches/30cm
Blade  Material  :
 Damascus folded Steel
Handle and sheath  :
  wood
Weight after packing:
 about 1.8KG
sword  Material:
 Alloy
Warm prompt:
My dear friends, Because of our swords are all 100% pure handmade, This need is about 7~30 days or so to complete made.:
Following is a sample hand-measured dimensions (approximately), the Measurements There may be some errors. Moreover, color may not appear exactly as in real life due to variation between computer monitor resolution and lights. As It is handmade products, so maybe the item you receive is a little different from the photo of order listed on . (the slightly error). please prevail in kind.  This is just a sword, there is no sword stand, the sword stand is just for the sake of shooting.( The wooden stand in item pictures is NOT included ):
Gift:
Sword Bag 
(Random to send, may not be the same as picture color, please understand.):
About We (Zhou's Sword Shop):
was founded in the thirteenth year of the Qing Dynasty Emperor Qianlong (1748). The founder was the blacksmith Zhou Sheng and became famous during the Qing Dynasty in the Qing Dynasty.
I am the sixth generation descendant of Zhou's sword shop. I am a craftsman who likes swords, plays swords and works as a sword, and is also an old craftsman who has fought for more than thirty years.From my teenage years, I followed my grandfather.Making swords,Grinding Swords,assembly sword These dozens of processes. :

Hasonló termékek a kategóriában