Fafeicy Köd Hűtő Spray Rendszer Bidirection Cső + Szelep a 8 mm-es szellőzőcső CNC Eszterga

Fafeicy Köd Hűtő Spray Rendszer Bidirection Cső + Szelep a 8 mm-es szellőzőcső CNC Eszterga

Rendeléséhez elérhető
HUF 1.00
Készleten:

ELŐNY : Gravírozás, hűsítő spray gép, különleges design, forgásirányRemek választás az ön számára.HASZNÁLATA EGYSZERŰ : Könnyen kezelhető, normál lámpatest, vékony ajtó spray, hosszú élet.Akkor ez a bizalom.TELJESÍTMÉNY : Feldolgozás a hűtőfolyadék megtakarítás több mint 80% - át, a hűtő hatása nem kisebb, mint a hagyományos vízhűtéses.MEGTAKARÍTÁS KÖLTSÉG-IDŐ : Nem csak növeli a megmunkálás sebességét, időt takaríthat meg, valamint csökkenti a feldolgozási költségek eszköz viselni.PARAMÉTER : a folyadék, nyomás nélkül kimeneti szükséges annak biztosítása érdekében, hogy a légnyomás a tartomány 5-7 KGF / CM2. A minőség garantált.Termékleírás : Alkalmas 8 mm levegő tube Cooling kő / fém / kerámia gravírozás machine For CNC Marás fúrás machine Characteristics : 1) sok vizet problémák könnyebben eszközök clean2) feldolgozás a hűtőközeg lehet menteni több mint 80% - át, a hűtő hatása nem kisebb, mint a hagyományos víz-cooled3) gáz feldolgozás chips veszik ki, biztonságosabb work4) a porlasztó gáz -, illetve a hűtőfolyadék állítható, könnyű használat alatt különböző feldolgozási conditions5), amíg a szuper-kemény ötvözet megmunkálási pontosság, a munkadarab lehet elérni, hogy egy sima surface6) nem csak növeli a megmunkálás sebességét, időt takaríthat meg, valamint csökkenti a feldolgozási költségek eszköz wear Grades : 1. Tiszta folyadékot kell used2. Ne használjon maró liquid3. A folyadék nyomás nélkül kimeneti szükséges annak biztosítása érdekében, hogy a légnyomás a tartomány 5-7 KGF / cm2(Porlasztás, gáz, kapcsolódó gáz nyomású)4. Használja a viszkozitás a folyadék 68c St vagy less Quantity : 1 Pc Package a következőket tartalmazza : 1 x Bidirection Köd Hűtés System Note : Mivel a különbség a különböző monitorok, a kép nem tükrözi a tényleges színe a elemet.

További részletek

Suitable for 8 mm air tube:
Cooling rock / metal / ceramic tile engraving machine:
For CNC Milling drilling machine:
Characteristics:
1) a lot of water problems tools easier to clean:
2) processing the refrigerant can save more than 80%, the cooling effect is nothing less than conventional water-cooled:
3) gas processing chips are taken out, safer work:
4) the nebulizer gas and coolant is adjustable, easy to use under different processing conditions:
5) until the super-hard alloy machining accuracy of the workpiece can achieve a smooth surface:
6) not only increases the machining cutting speed, save time and reduce processing costs and tool wear:
Grades:
1. Clean the fluid should be used:
2. Do not use corrosive liquid:
3. In liquid without pressure output required to ensure that the air pressure in the range 5-7KGF / cm2(Atomization and gas, associated gas pressure):
4. Use the viscosity of the liquid in 68cSt or less:
Quantity:
1Pc
Package includes:
1 x Bidirection Mist Cooling System:
Note:
Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. Thank you!!:

Hasonló termékek a kategóriában