Kültéri Vastag, kopásálló Vászon Eső Ruhával Vízálló Naptej Napellenző Ponyva Teherautó Szélvédő Napellenző Szövet(Méret:5X5 m)

Kültéri Vastag, kopásálló Vászon Eső Ruhával Vízálló Naptej Napellenző Ponyva Teherautó Szélvédő Napellenző Szövet(Méret:5X5 m)

Rendeléséhez elérhető
HUF 1.67
Készleten:

☞ ALKALMAZÁSIszéles Körben használt kerti bútorok, kerti terasz bútor, kertben medencével, autók, udvarok, fedélzetek, tetők, üvegházak, Carports, hogy nyújt tökéletes védelmet, majd fel lehet használni, mint a sürgősségi menhelyek, függöny, vagy padlóburkolatok ☞ KÖNNY ELLENÁLLÁSfüggetlenül attól, Hogy a havas, esős vagy szeles, a ponyva nem szakadás vagy törés, de segít megvédeni az értékes ingatlan víz, nap által okozott károk. ☞ PVC ANYAG-vastagság 0,8 MM vastag, átlátszó, lélegző, vízálló, anti-uv, porálló, szélálló, erős hő megőrzésének, puha textúrájú, könnyen összehajtható, erős tartás, a biztonság, a környezetvédelem, nincs szaga, anti-aging. ☞ SZÁMOS MÉRETBENne feledje, hogy a méret a befejezés kissé rövidebb, mint a vágott méret reklámozott, mivel a ránc az élek,lesz egy 5-8cm hibaElérhető, különböző méretben. ☞ ÉRTÉKESÍTÉS UTÁNI SZOLGÁLTATÁS, - Ha bármilyen kérdése van a termék, kérem, forduljon hozzám azonnal, mi fog válaszolni 24 órán belül kezelni rendesen. ☞ ALKALMAZÁSIszéles Körben használt kerti bútorok, kerti terasz bútor, kertben medencével, autók, udvarok, fedélzetek, tetők, üvegházak, Carports, hogy nyújt tökéletes védelmet, majd fel lehet használni, mint a sürgősségi menhelyek, függöny, vagy padlóburkolatok. ☞ KÖNNY ELLENÁLLÁSfüggetlenül attól, Hogy a havas, esős vagy szeles, a ponyva nem szakadás vagy törés, de segít megvédeni az értékes ingatlan víz, nap által okozott károk. ☞ PVC ANYAG-vastagság 0,8 MM vastag, átlátszó, lélegző, vízálló, anti-uv, porálló, szélálló, erős hő megőrzésének, puha textúrájú, könnyen összehajtható, erős tartás, a biztonság, a környezetvédelem, nincs szaga, anti-aging. ☞ SZÁMOS MÉRETBENne feledje, hogy a méret a befejezés kissé rövidebb, mint a vágott méret reklámozott, mivel a ránc az élek,lesz egy 5-8cm hibaElérhető, különböző méretben. ☞ ÉRTÉKESÍTÉS UTÁNI SZOLGÁLTATÁS, - Ha bármilyen kérdése van a termék, kérem, forduljon hozzám azonnal, mi fog válaszolni 24 órán belül kezelni rendesen.Termék Paraméterek : Név : Szilikon Esővédő Ruhával Tarpaulinquantity : 1 Color : green Weight : 600g/㎡Vastagság : 0,8 mm+vízálló coating Material : Vászon+MŰANYAG layer Dimensions : Különböző munkákat igényelnek a különböző méretek, kiválasztani a méretet, hogy önnek best Features : Puha, könnyen összehajtható, könnyű tárolni, kis súly, könnyű carry Double oldalas bevonat, kétoldalas vízálló, hosszú távú víz felhalmozódása, valamint impermeability Reinforced a kötelet a külső gyűrűt, hogy fokozza húzó ellenállás durability Range a használ : A ponyvát, gyakran megvédeni, bútor, egyéb elemek a padláson.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában