Játék Memorty Kártya, 64 MB PS2 Nagy Sebességű Memóriakártya FMCB1.966 videojáték Külső Adatok Kártya PS2(Zöld)

Játék Memorty Kártya, 64 MB PS2 Nagy Sebességű Memóriakártya FMCB1.966 videojáték Külső Adatok Kártya PS2(Zöld)

Rendeléséhez elérhető
HUF 3.33
Készleten:

[Széles körben Kompatibilis] Ez a játék, memória kártya kompatibilis az összes verzió a PS2, alkalmas PS2 standard verzió, valamint a Slim line verzió [Data Storage] A játék konzol adatok kártya támogatja a tárolás, mind az egyéni profilok adatok a kártyán, ami elengedhetetlen a profi játékosok. [Plug And Play] Szakmai PS2 memória kártya, nem kell, hogy indítsa el a CD-t, csak helyezze be játszani, könnyen használható, kompakt, hordozható kialakítás, kényelmes a használata, bármikor. [High Speed] PS2 nagy sebességű memóriakártya biztosítja a hatékony, stabil adat átvitel, illetve tárolás, ez egy szükséges külső memória kártya PS2. [Dedikált Design] dedikált memória kártya PS2 játék konzol kompatibilis játékok, támogatja a legújabb verziójú szoftver, mint FMCB1. Specifikáció : Elem Típus : Memóriakártya Anyag : ABS Alkalmazás : Alkalmazandó a PS2 Kapacitás : 64 MB Paraméterek : Memória kártya PS2 egy dedikált memória kártya PS2 játék konzol kompatibilis játékok, valamint támogatja a szoftver legújabb verzióját, például FMCB1. Nem kell, hogy indítsa el a CD-t.Könnyen kezelhető, csak be kell dugni játszani Átszervezés Memória Kártya PS2 : tapasztalatunk Szerint a 3 helyzeteket fog átszervezés, a kártya : 1. Dugja be a tápellátás elégtelen teljesítmény vagy alacsony feszültség után átalakulás.Megoldás : vegyél egy transzformátor, hogy garantált, hogy stabilizálja a 100 V, a hatalom lehetőleg 100 W (50 W PS2 az átlagos teljesítmény tény, hogy a legmagasabb haladhatja meg 50 W) A legkényelmesebb módja annak, hogy közvetlenül csatlakoztassa 110 V.biztos lehetsz benne, hogy nem lesz probléma. A memóriakártya nincs a készülékbe helyezve biztonságosan, mielőtt bekapcsolnád (talán ütközött, mielőtt bekapcsolnád), vagy nekimegy a memóriakártya során indítás olvasása közben a memória haladás.Megoldás : Mielőtt bekapcsolnád, mindig ellenőrizze, hogy a memóriakártyát, határozottan nem megy, ha az indításkor olvas a memória haladás.Mozgó memória kártya. Az arany az ujját a memóriakártya hímzett vagy piszkos.Megoldás : Használjon súroló olaj, hogy törölje az arany ujj rész tiszta.

További részletek

Item Type:
Memory Card
Material:
ABS
Application:
Applicable for PS2
Capacity:
64MB
Parameters:
Memory card for PS2 is a dedicated memory card for PS2 game console, compatible with all games, and supports the latest version of software such as FMCB1.966. No need to start the CD. Easy to use, just plug in and play
Reshuffle Memory Card for PS2:
According to our experience, there are 3 situations that will reshuffle the card:
1. Plug it into a power supply with insufficient power or low voltage after transformation.Solution:
buy a transformer that is guaranteed to stabilize at 100V and the power is preferably 100W (50W for PS2 is the average power in fact, the highest should exceed 50W) The most convenient way is to directly plug in 110V... rest assured that there will never be a problem.
2. The memory card is not inserted securely before booting (maybe bumped before booting) or bumping into the memory card during booting while reading the memory progress. Solution:
Before booting, always check if the memory card is inserted firmly and do not go when the booting reads the memory progress. Moving memory card.
3. The gold finger on the memory card is embroidered or dirty. Solution:
Use scouring oil to wipe the gold finger part clean. 
In fact, these three conditions are unlikely to happen for PS. They will happen for PS2 because of the memory for PS2. The card capacity is large and the transmission speed is fast, so it needs a stable and sufficient voltage source and a good quality transmission circuit just like a computer. :
Package List:
1 x Memory Card :

Hasonló termékek a kategóriában