MoKo, hogy ha a + 2 Csomag Edzett Üveg kijelző Védő fólia Illik az Új Kindle Fire HD 10 & 10 Plus Tabletta (11 Generációs, 2021 Kiadás)

MoKo, hogy ha a + 2 Csomag Edzett Üveg kijelző Védő fólia Illik az Új Kindle Fire HD 10 & 10 Plus Tabletta (11 Generációs, 2021 Kiadás)

Rendeléséhez elérhető
HUF 3778.20
Készleten:

【Tökéletes】 - úgy Tervezték, hogy Minden Új Kindle Fire HD 10 & 10 Plus(11 Generációs, 2021 Kiadás) CsakÖsszes szolgáltatásához, illetve irányítja.Megjegyzés : NEM illik más kindle készülékek. 【Kényelmes csuklópánt】 - Ne aggódj a tablet tartozó olvasásakor, mert van egy belső csuklópánt ad egy kényelmes egy kézzel használni a tapasztalat.Élvezze az olvasást. 【Állítható Szög】 - Két szög előírt lehetőség a megtekintése, majd írja be van szüksége, ingyenes a kezét, egyéb mulatságok. 【Auto Wake/Sleep】 - Beépített mágneses csík, automatikusan felébred, vagy helyezi a tablet aludni, ha a fedél le is zárták.Védi, valamint meghosszabbítja az akkumulátor élettartamát. 【OLAJ-REZISZTENS】A oleophobic bevonat ellenáll az ujjlenyomatok, foltok, illetve kenetet.Ujjlenyomat-mentes, buborék mentes, pormentes. 【Tökéletes】 - úgy Tervezték, hogy Minden Új Kindle Fire HD 10 & 10 Plus(11 Generációs, 2021 Kiadás) Csak.Összes szolgáltatásához, illetve irányítja.Megjegyzés : NEM illik más kindle készülékek. 【Tökéletes】 - úgy Tervezték, hogy Minden Új Kindle Fire HD 10 & 10 Plus(11 Generációs, 2021 Kiadás) Csak.Összes szolgáltatásához, illetve irányítja.Megjegyzés : NEM illik más kindle készülékek.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában