Rózsaszín Elektromos Fűtött Szempilla, Rózsaszín Elektromos Fűtött Szempilla Sütővas 3 Sebesség C Típusú LCD Újratölthető

Rózsaszín Elektromos Fűtött Szempilla, Rózsaszín Elektromos Fűtött Szempilla Sütővas 3 Sebesség C Típusú LCD Újratölthető

Rendeléséhez elérhető
HUF 1.67
Készleten:

Gyors előmelegítés : A szempilla curl nyílik 15 másodpercig, a szilikon film fokozatosan megy a piros, fehér, mind a képi megjelenítés, az előmelegítésEz is egy LCD-képernyő, bensőségesebb.C-típusú díj : Az elektromos fűtés szempilla tölthető gyorsan, már egy hosszú élet, egy teljes feltöltéssel körülbelül 15 használ. 3-fokozatú hőmérséklet szabályozás : A szempilla sütővas 50 ° c, 60 ° c, 65 ° c, 3 sebesség, a hőmérséklet, a magas hőmérséklet, sebesség, kemény, vastag szempillák, alacsony hőmérséklet, sebesség puha, vékony szempillák.Curvated design : A megjelenés, a hullámos alkalmazkodik az alakja a szemek, a középső fej, farok, majd a szempillák támogatott minden irányban, a görbület természetesebb, valamint az elektromos fűtés szilikon párna nem fáj a szempillák a bőrön.Tartós Göndör : Az elektromos fűtött szempilla sütővas használható szempilla krém vastagabb, curlier, illetve hosszabb szempillák.Gyors előmelegítés : A szempilla curl nyílik 15 másodpercig, a szilikon film fokozatosan megy a piros, fehér, mind a képi megjelenítés, az előmelegítés.Ez is egy LCD-képernyő, bensőségesebb.C-típusú díj : Az elektromos fűtés szempilla tölthető gyorsan, már egy hosszú élet, egy teljes feltöltéssel körülbelül 15 használ. 3-fokozatú hőmérséklet szabályozás : A szempilla sütővas 50 ° c, 60 ° c, 65 ° c, 3 sebesség, a hőmérséklet, a magas hőmérséklet, sebesség, kemény, vastag szempillák, alacsony hőmérséklet, sebesség puha, vékony szempillák.Curvated design : A megjelenés, a hullámos alkalmazkodik az alakja a szemek, a középső fej, farok, majd a szempillák támogatott minden irányban, a görbület természetesebb, valamint az elektromos fűtés szilikon párna nem fáj a szempillák a bőrön.Tartós Göndör : Az elektromos fűtött szempilla sütővas használható szempilla krém vastagabb, curlier, illetve hosszabb szempillák. 3-fokozatú hőmérséklet szabályozás : A szempilla sütővas 50°C, 60°C, 65°C, 3 sebesség, hőmérséklet, magas hőmérséklet, sebesség, kemény, vastag szempillák, alacsony hőmérséklet, sebesség puha, vékony szempillák. Gyors előmelegítés : a szempilla sütővas nyílik 15 másodpercig, a szilikon film fokozatosan megváltozik a piros, fehér, a képzelet, az előmelegítés.

További részletek

Item Type:
Electric eyelash curler
Material:
ABS, electronic components, silicone
Charging voltage:
5 V
Operating current:
0.5 A
Rated power:
1.6 W
br/>Battery:
Built-in 230mAh lithium battery
Charging method:
Type C Direct charge
Operating temperature:
Low temperature:
50℃
Medium temperature:
60℃
High temperature:
65℃
Working current:
230mA-300mA
How to use:
Preheat:
long press the switch for 1.5s to turn on preheating, wait about 15s, the silicone chuck will turn white, and then you can use it.
Curl:
Curl gently, get long lasting curl.
Set:
Apply eyelash cream to make your eyelashes thicker and curlier.
Long press the power button to turn on or off. Short press the power button to adjust the temperature, three levels of temperature adjustment.:
Package List:
1 x Electric Eyelash :

Hasonló termékek a kategóriában