1set Abc Betű A-Z Hímzett Vas-Szövet Ábécé Matrica DIY Kézműves Ruha Hímzett Ruházat Applied Tartozékok(1.96 inch,Fekete)

1set Abc Betű A-Z Hímzett Vas-Szövet Ábécé Matrica DIY Kézműves Ruha Hímzett Ruházat Applied Tartozékok(1.96 inch,Fekete)

Rendeléséhez elérhető
HUF 638.10
Készleten:

Szuper gyönyörű, gyönyörű hímzett felvarró 26 Darab fekete betű a-z foltok tökéletes a különböző ravaszkodó projektek.A minta tiszta, nincsenek felesleges szálak.Ábécé foltok, lehet a vas, vagy varrni, hogy bármilyen ruhadarab, A tapasz szuper hő Tömítőanyag Hordozó ragasztó a hátán.Vas a betűk megfelelő dekorációs farmer, kabát, táska, nadrág, póló, baba ruhák valamint a pénztárcák, párnák, valamint takarók, stb.Szuper gyönyörű, gyönyörű hímzett felvarró. 26 Darab fekete betű a-z foltok tökéletes a különböző ravaszkodó projektek.A minta tiszta, nincsenek felesleges szálak.Ábécé foltok, lehet a vas, vagy varrni, hogy bármilyen ruhadarab, A tapasz szuper hő Tömítőanyag Hordozó ragasztó a hátán.Vas a betűk megfelelő dekorációs farmer, kabát, táska, nadrág, póló, baba ruhák valamint a pénztárcák, párnák, valamint takarók, stb.Szín : Fekete Méret : 5cm magas, 1,6-4cm széles.Anyaga : Szövet, Könnyű design, valamint alkalmazni a következő lépések szerint : 1. Lépés : Fújd a víz hátán folt ( ne tépje le a ragasztó ). lépés : Tegye a tapaszt a megfelelő helyre a kívánt ruhát, hogy elkerüljék a szórás ( vagy varrjuk fel a tapaszt ruhadarab először ). lépés : Állítsa be, vas hőmérséklet pamut.Fedezze patch egy darab nedves ruhával vas 10-20 másodpercig. lépés : Kapcsolja be a ruhadarab vissza vas 30-60 másodpercig, hogy biztosan a ragasztó nem olvad.A patch javított a ruhadarab határozottan. lépés : A múlt, a vas, a szélén pedig sarokban a folt a ruhán elöl érdekében surfce simán.Csomag tartalma : 5 db Levél Patches/1 Állítsa Foltok(A-Z).

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában