Adflyco Bohém Edzés Virág Széles Alja Fejpánt Meghatározott Jóga Kereszt Haj Zenekarok nyúlós marhát, Pakolások a Nők, Lányok (3PCS)

Adflyco Bohém Edzés Virág Széles Alja Fejpánt Meghatározott Jóga Kereszt Haj Zenekarok nyúlós marhát, Pakolások a Nők, Lányok (3PCS)

Rendeléséhez elérhető
HUF 1049.40
Készleten:

Virágos hajú sál puha szövet, csúszásmentes, kényelmes, Verejték felszívódását, valamint könnyen tisztíthatóFejpánt szett 3 szín egy csomagban!Több színű, virágmintás döntéseket, hogy megfeleljen a különböző alkalomra ruhák.Széles haj zenekar rugalmas, szabadon lehet feszített, alkalmas leginkább asszonyok, lányok.Divat turbánt a nők számára alkalmas jóga, a munka, a reggeli smink, éjszakai hidratáló, mosás után a hajadat, stb.Ha bármilyen minőségi problémák, a termék kézhezvételétől számított,lépjen kapcsolatba velünk az idő,de kérem, tartsa a márka új, a VISSZATÉRÉS&VÁLTOZÁS címkén.KÖRÜLBELÜL ADFLYCO Adflyco márka kezdődött 1997-ben. Szakterületünk, amely mindenféle finom fejpánt a nők, lányok.Sok stílusok fejét sál szett közül választhat.A stílus trendi, divatos, bájos, ami lehet, hogy szebb vagy, minden alkalomra.Remélem, vannak olyan termékek, mint itt. Anyag : puha szövet 2. Bohém fejpánt rugalmas, puha, nagyon könnyen nyúlik, gondosan megtervezett, légáteresztő, lélegző izzadás, vízhatlan, gyorsan száradó, bőr-barát, nem irritáló jellemzők. Széles hajpánt a nők számára lehetővé teszi, hogy viselni, könnyen, anélkül, hogy sérülne a hajad, függetlenül attól, hogy az hagyományosan kopott, vagy a homlokát, nagyon kényelmes, állítható, rögzíteni kell, hogy a fej, tökéletesen illeszkedik a fejét . Ez a haj tartozék divatos, elegáns, amely lehet, hogy egy dekoratív hatást, hogy a frizura, de ez egy nagyon jó dekoráció, így úgy nézel ki, bájos, még vonzóbb a tömegben. Hajpánt alkalmas alkalmakkor, mint például a felek, bankettek, fényképezés, stb.Persze, ez is alkalmas a mindennapi viselet. Mivel kézi mérés, kérem, engedje meg, hogy egy kis különbség 1-3 cm-es,illetve a szín lehet kisebb eltér a képet, mert a fénykép.Lépjen KAPCSOLATBA VELÜNK, Ha bármilyen egyéb kérdése van, kérjük, lépjen velünk kapcsolatba válaszolunk, amint lehetséges.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában