TINKSKY 16pcs Fenyő Bázis Fotó Jogosultja Állni Kártya Megjegyzés: Íróasztal Memo Klip Esküvői kedvezmények (Random Szín)

TINKSKY 16pcs Fenyő Bázis Fotó Jogosultja Állni Kártya Megjegyzés: Íróasztal Memo Klip Esküvői kedvezmények (Random Szín)

Rendeléséhez elérhető
HUF 1529.10
Készleten:

Tökéletes otthon vagy az irodában, a korlátozott helyNagy leírom váratlan irodai feladatok.Krokodil csipesz kapcsolódik egy rugalmas kötél, drót, kábel.Jó megjelenésű asztali dokumentum tartó pinewood bázis.Anyaga : Fenyőfa vagy rozsdamentes acél.Tökéletes otthon vagy az irodában, a korlátozott hely.Nagy leírom váratlan irodai feladatok.Krokodil csipesz kapcsolódik egy rugalmas kötél, drót, kábel.Jó megjelenésű asztali dokumentum tartó pinewood bázis.Anyaga : Fenyőfa vagy rozsdamentes acél.Leírás Labdát bázis memo birtokosa egy dekoratív, praktikus elem, hogy tartsa a feljegyzéseket, üzeneteket együtt.Helyezze a memo jogosultja a táblázat az étterem, használni, hogy utasításokat adjon a recepción, vagy tartsuk lenyomva a fénykép bármilyen hely, hogy nem elég nagy a kép.Jellemzők - Szín : Véletlenszerű szín. - Anyag : Fenyőfa vagy rozsdamentes acél. - Magasság : Kb. - Jó megjelenésű asztali dokumentum tartó pinewood bázis. - Krokodil csipesz kapcsolódik egy rugalmas kötél, drót, kábel. - Nagy leírom váratlan irodai feladatok. - Tökéletes otthon vagy az irodában, a korlátozott hely. - Szín : Vegyes Szín.Csomag, Beleértve 16 * Fenyő Bázis Fotó Jogosultja Állni Megjegyzés Asztal Memo Klip (Véletlenszerű Szín).

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában